Osnažili brendove
7

Concentrix i Webhelp je sada Concentrix, globalni tehnološki lider iz oblasti usluga

Concentrix i Webhelp
Concentrix i Webhelp
Rebrendiran identitet kompanije učvršćuje njenu poziciju globalnog tehnološkog lidera iz oblasti organizacije usluga, osnažujući brendove budućnosti.

Korporacija Concentrix (NASDAQ: CNXC), globalni tehnološki lider iz oblasti usluga, koja je do sada poslovala pod prepoznatljivim imenom Concentrix + Webhelp, objavila je tranziciju ka nazivu Concentrix, čime nastavlja evoluciju brenda.

Naziv Concentrix, bazira se na konceptu koncentričnih krugova i reflektuje fokus kompanije koji stavlja ljude i klijente uvijek u centar; koncept koji je podjednako relevantan danas, kao što je bio i kada je inicijalno ustanovljeno ime kompanije. Novi vizuelni identitet predstavlja tehnologiju i transformativna rješenja koja Concentrix obezbjeđuje kako bi osnažio brendove budućnosti.

Ovaj proces potvrđuje trajnu posvećenost naše kompanije kreiranju jednog sveobuhvatnog portfolija bez premca. Uz proširen opseg generativnih AI rješenja, digitalnih mogućnosti i usluga visoke vrijednosti, kompanija vjeruje da nikada nije bila u boljoj poziciji da isporuči potpuno integrisana, end-to-end rješenja za cijelu industriju podjednakim intenzitetom.

"Ovim rebrendingom učvršćujemo našu poziciju vodeće tehnološke i kompanije iz oblasti usluga, koja je okrenuta ljudima, osnažena mogućnostima savremene tehnologije i vođena inteligencijom", izjavio je Kris Kaldvel, predsednik i generalni direktor kompanije Concentrix i dodao: "Bilo da dizajniramo brend rješenja koja mijenjaju postojeće tržište, gradimo i skaliramo bezbjedne AI tehnologije ili se bavimo vođenjem digitalnog poslovanja, mi spajamo rješenja koja su u potpunosti integrisana tako da rješavaju najveće poslovne izazove sa kojima se naši klijentu susreću."

[VSLIKA]2[/VSLIKA]

Danas, preko 2000 klijenata kompanije Concentrix ima koristi od prilagodljivog, dobro izbalansiranog poslovanja, koje je podržano globalnim prisustvom, ali i stručnošću na lokalnom tržištu i portfolijom kompetencija napravljenog tako da dizajnira, gradi i implementira najsavremenija rješenja koja kompanija isporučuje na svjetskom nivou.

Kako biste saznali više o kompaniji Concentrix, posjetite concentrix.com.

O kompaniji Concentrix

Korporacija Concentrix (NASDAQ: CNXC) je globalna tehnološka kompanija i lider iz oblasti usluga koja osnažuje najbolje svjetske brendove, danas i na putu ka budućnosti. Okrenuti smo ljudima, osnaženi mogućnostima savremene tehnologije i vođeni inteligencijom. Svakoga dana dizajniramo, gradimo i sprovodimo kompletno integrisana end-to-end rješenja podjednakim intenzitetom za cijelu industriju, podržavajući preko 2000 klijenata da riješe svoje najveće poslovne izazove.

Bilo da dizajniramo brend rješenja koja mijenjaju postojeće tržište, gradimo i skaliramo bezbjedne AI tehnologije ili se bavimo vođenjem digitalnog poslovanja koja povezuju globalni kvalitet sa lokalnom stručnošću, spremni smo za sve. U srcu svega što radimo leži naša posvećenost transformisanju načina na koje se kompanije povezuju, interaguju i rastu. Ovdje smo kako bismo redefinisali značenje uspjeha i obezbjedili do sada nezamislive rezultate u svim glavnim vertikalama, na više od 70 tržišta. Virtualno svuda. Posjetite concentrix.com i saznajte više.