Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba u svim poslovima favorizovati domaće firme a ne da nam ceste grade recimo Turci,Slovenci ili Grci, da su nam svi tržni centri slovenački i hrvatski, da pijemo uvezenu vodu iz Srbije , da kupujemo kinesku garderobu i obuću, da nam zemlju mjere Njemci ili Austrijanci, da nam zgrade grade Malezijci i da domaću struju skuplje plaćamo od izvezene.
Svaku firmu koja se može spasiti treba spasiti.Svi ovi gubitci su vještački stvoreni te uplivom stranih kompanija na našem tržištu uz pomoć ,,pete kolone\'\' tj. domaćih lobista koji rade za dobro drugih uz određenu novčanu naknadu.
ULAGANJEM NOVCA U FIRME KOJE SU U GUBITKU JE SAMO SIPANJE VODE U ŠUPLJE BURE. RAZUMIJEM EMOCIJE MINISTRA JER JE ISTI BIO UPOSLENIK HIDROGRADNJE. U OVOJ SE DRŽAVI NE MOŽE POSTIĆI NIŠTA ŠTEDNJOM NEGO TREBA, POVEČATI POTROŠNJU DOMAČIH PROIZVODA I AUTOMATSKI ČE DRŽAVA OJAČATI OD POREZA I AKCIZA.