Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo ekipa. Što bi rekao MZ, budućnost pripada ovim ljudima.
Jeste, kad' bi mladi htjeli raditi. Kad im kažeš "početna plata 800 KM", neće, malo mu, valja raditi, misliti glavom. Odma bi 3000 hiljade i da ne mora svaki dan dolaziti na posao. Ne svi, naravno, ali većina da. Valjda je ofirno raditi i zarađivati, nego je bolje ništa ne raditi i čekati ako izleti kakva laka lova.
cuj ovog, krivo mu sto ne moze naci nekog levata da mu dupe ljubi za 20 maraka dnevno
@jeboteonaj Ti koji odbijaju su najčešće neradnici, a ko zaista vrijedi taj već nađe put da mu početna plata bude i preko 1500KM. A što se tiče ocjena i diploma na raznoraznim fakultetima, titule mastera i devetke ne znače puno u realnom sektoru, već znaš li ili ne znaš raditi, tj. hoćeš li ili nećeš raditi. I otkud ti 20KM dnevno? Normalna radna sedmica je oko 22 dana, što bi došlo oko 35KM dnevno, plus prevoz plus topli obrok, plus, zdravstveno, penzio prekovremeno i eto fine početne plate.
Nikola Tesla je dokaz da nije Srboje Leposlavljević tj servo i po pameti i ponašanju
ajde turcine ne glupiraj se i ne lazi samog sebe nego slusaj ''tamo daleko''....poslednju zelju najveceg svetskog naucnika u istoriji...srbina NidzeTesle https://www.youtube.com/watch?v=StDPvNWBCZQ
Nikola Tesla je srbin ko i kinez
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikola Tesla ušima vesla 😁
Tesla - Ljudina, Edison - Gnjida đikanska