Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO JE LIJEPO OVO SRPSKO RUSKO GORIVO BALIJE ZA VAS JE SKUPLJE NEGO ZA OSTALE
lol kakvi ste vi glupani pa to svijet nije vidjeo...
Na nasim pumpama sigurno to se gorivo nece tociti. Vas OMW
E garant ce vam reci na kojoj ce pumpi sipati to gorivo. Mosh ti srat, ali ces za par dana ici na to gorivo - htio, ne htio. Osim ako niste iz dijaspore. Vi ste svi na kerozinu ili kokainu.
Ovo gorivo naci ce te na PETROL-ovim benzinskim pumpama,zato preporcujem svima,cak i kod privatnika,pitati jeli gorivo iz Brodske rafinerije.Zalosno je to sto samo kod nas ovakvo gorivo moze proci,nigdje u EU ga nebi dozvolili,ali opet nek toce ovi u RS-u :))))
E ja ga j..em ko naspe ovo gorivo u auto,ovo je osudjeno na propast prije i nego pocne proizvodnja,zalosno
\"Odlicnog kvaliteta\" sa malo vise sumpora? Hahaha, dobra. \"Odlicna kvaliteta\" samo kod djece izaziva astmu, karcinom pluca kod starijih i oneciscuje okolonu.
Haha,odllicnog kvaliteta,e da vidim gdje ces ga plasirat osim u RS-u :)) samo vi tocite i tocite,oni koji zele produziti zivotni vijek svog automobila toplo preporucujem da idu na OMW-ove benzinske pumpe,najbolje gorivo,po EU standardima a ne po ruskim.Kurac ce te vi to plasirati bilo gdje van RS-a Nek je sa srecom :))))))
Jebo ti ovo gorivo ako ima \"malo vise\" sumpora !!! Ode mi auto u helac sa tim gorivom !!!
Nije \"odličnog\" nego \"sjajnog kvaliteta\". Samo što im taj kvalitet smrzava na -9 stepeni.