Preuređeni supermarket
0

FOTO / Super Konzum Korea od sada još veći, ljepši i povoljniji

Klix.ba
Potpuno preuređeni Super Konzum Korea, na adresi Put života bb, dočekao je danas brojne kupce u novom ruhu.

Od sada još veći, ljepši i povoljniji, Super Konzum Korea pružiti će građanima Sarajeva savršen užitak kupovine u savremeno opremljenom prodajnom prostoru, uz vrhunsku uslugu. Na više od 2.500 m² prodajne površine, u preuređenim i proširenim odjelima, kupce očekuje veliki izbor svježeg voća i povrća, dnevno svježih pekarskih proizvoda, veliki izbor delikatese, svježeg mesa kontroliranog porijekla, riječne i morske ribe, raznovrsna ponuda gotovih jela kao i drugih proizvoda za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu.

Povodom preuređenja u Super Konzumu Korea upriličena su brojna iznenađenja za kupce, koji su mogli kupovati po senzacionalnim akcijskim cijenama, sniženim i do 50% i tako ostvariti brojne uštede, dok je svaki stoti kupac cijelu kupovinu dobio besplatno. Organizirana je i velika nagradna igra koja će trajati do 9. aprila, u kojoj kupci mogu osvojiti: pet putovanja u Istanbul za dvije osobe za prvomajske praznike, u trajanju od pet dana te druge vrijedne nagrade.
Uz veliku nagradnu igru, Super Konzum Korea je pripremio i niz prigodnih događaja, veliku zabavu uz tamburaše, cjelodnevna čašćenja za sve kupce kao i 1.000 atraktivnih poklona.