Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
đikanistan na aparatima!
Hahahahha bravo :D
treba ovu rijec u rjecnik dodat :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prvo kupite najnovije "Talgo 2" vozove, zavalite se jos 300 miliona..pa ako ni oni ne mognu ici nasim prugama iz 47'..onda pod stecaj! :) :)
Slijedi stečaj entiteta RS.
Ovo je firma kao i sve druge državne firme kojom vladaju stranački kriminalci i lopovi. Njima nije u interesu da idu vozovi i da povezuju ljude, sela, gradove..... Sve ono što je Tito sa svojim narodima stvarao, brzo su domacinski uništili i opljačkali. Da je kakve pravde, mnogi bi završili u Foči, Zenici ili na Golom Otoku!
Ode dodo u stečaj ha ha...
Dodik ce organizovati referendum da vidi misljenje naroda o Zeljeznicama RS-a
zeleznice? pa je li se kaze zelezo ili zeljezo? vuk karadzic se u grobu vrti kao ventilator
http://www.rtvbn.com/362648/Dok-raste-kriza-raste-i-imovina-politicara
https://www.youtube.com/watch?v=eVjdDeIWgoQ#t=92
Ovi đikani se raspadaju k'o heftu stara lešina :)
400 km pruge i imaju hrabrosti nazivati se "zeleznicama". Jos malo pa ce po razvijenosti sustici Burkinu Faso.
sta vam dodik uradi , ali dzaba jos vi sijte nacionalizam , a on vas lozi , i milione svojoj djeci na racune slozi . a vi ce te za 2 godine . prosjaci postat , jedino ako vas Rusija ne spasi , :D
kakvi vozovi, treba njima traktore podijelit
U slucaju zeleznica RS stecaj je svakako najbolja opcija. Pre svega, kompaniju je potrebno u potpunosti osloboditi stranackom uticaja i kadra. Takodje, potrebna je makar delimicna privatizacija, recimo, pruge i infrastruktura ostanu u vlasnistvu zeleznice, a par kompanija zakupi koncesiju za njihovo koriscenje sa svojim vozilima. Naravno zeleznica bi morala vecinu prihoda da ulozi u odrzavanje i unapredjivanje infrastrukture i uslova.
Rjesenje za kako ih ti nazivas zeleznicama, jeste da se napravi drzavna firma jp zeljeznice/zeleznice bih. To nije slucaj samo sa zeljeznicana, polako doci ce na red i ostale institucije, policija, sudstvo, vojska vec jeste, a iskljucivo radi ekonomske idplatvosti..
Gospodine Moa, slazem se sa vama prakticno u svemu, osim u sledecem "detalju", smatram da ZelezniceRS, kao i mnoge druge kompanije i institucije Republike Srpske treba da se integrisu i saradjuju sa onima iz Srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi dzikani ne mogu ni u stecaj.. koji jad i cemer ...
zeljeznice? kompletan entitet ide pod stecaj uskoro
federacija?
E ljudi moji ni je nevolim RS ali ŽFBiH su u isto sranju kao i ovi u RSu ako ne i gore. Ovo je sve puno korumpiranih i nesposobnih lopova.
DaBogda za kifle nemali i propali kao Istočna Njemačka pa se vratili matici RBiH , DODIKISTAN ali vazno je da se Srbuje makar pocrkali od gladi ala vam ga Baja ućera hahah