Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da vam je ovo talasanje i sirenje suplje vrijedilo 30 KM za registraciju. Evo vam jedna pouka, bez naplate: dok ima ovaca, bice i vune.
pogledajte ovo http://www.youtube.com/watch?v=F1kMztiHAyw
Mlaćenje prazne slame ...
Najveci biznis u ovoj drzavi je otic negdje vani, ako postoji ta mogucnost.
...mislim da je pametnije da zadržim komentar za sebe...
biznis ideja i kurca reci slobodno
...pa, dobro kemo...recimo da se suština može izraziti i tako kako si rekao...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
''Sada djeca imaju telefone i ne kreću se, a igre koje igraju su toliko kompleksne te ih je nemoguće igrati vani. Tuga. Trebamo da im napravimo nešto zanimljivo. Mi želimo da pomoću QR kodova na majicama omogućimo igru i socijalizaciju. Primjera radi, ja skeniram nečiji kod sa majice i na taj način sam ga 'ubio'.'' Bravo, učite djecu da se ubijaju, špijuniraju, e jesti Mozak biznis ideja. Nadam se da ti neće proći.
ovo je ono kao laser tag stara glupa tehnologija .....
Evo hocu ja otvoriti jednu banku, ali mi je problem sto nemam dobar pajser.