Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Biznis pisanje zapisa, skidanje sihri, pricanje o natalitetu, \"moralu\", k.u.r.a.n..u, P.a.l.e.s.t.i.n.i...Ho.dz.e to rade i vozaju Audi!
pa 6og vas je6o ima li neko da je skolu osnovnu zavrsio od vas sve prisutnih dnevnih dusebriznika!!!
Kako se kradu ideje besplatno ili za male pare a od tih ideja ce neke svketske kompanije da zaradjuju milijarde kada ih stave u proizvodnju i promet!
OVAJ TEKST KOPRAJTE I PASTAJTE NAREDNIH GODINU DANA: Patriote Bosne i Hercegovine iz vise od 30 nevladinih organizacija namjeravaju za sljedece parlamentarne izbore 2014. alarmirati glasace iz entiteta RS a koji vise ne zive u tom entitetu, koji su ili u dijaspori ili u Federaciji da na sljedecim izborima svi glasaju u opcinama svog rodjenja u RS, da se tamo prijave i glasaju.. Sve patriotske stranke BiH ce izaci sa zajednickim kandidatima kao sto su nedavno izasle sa zajednickim kandidatom na opcinskim izborima u Srebrenici gdje su pobijedili. Patriotskim snagama treba 5 poslanika iz RS koji ce biti na strani drzave BiH i koji ce glasati za zakone u korist jacanja Bosne i Hercegovine. To se moze postici kao sto je postignuto u Srebrenici. Tako ce parlament BiH usvojiti zakone npr o zabrani negiranja genocida, jacanju drzavnih institucija a zasto ne i zakon o ukidanju entiteta. DOSLO JE VRIJEME..
Dakle, s tim projektom u ovoj drzavi mozete obrisati dupe.
\'\'hodza\'\'... to sto se oni nazivaju tako i sto ih vi tako zovete ne znaci da su hodze :)
h.o.dz.e su najveci spameri i prodavaci magle
eto biznisa za one zavrsene \"doktore,magistre\" itd!Al đaba i skola.. nece to ni kile na sebe a kamoli odgovornost i \"biznis\".. !
a ti sjedis za racunarom i spamaš PRAAAVO SI PRODUKTIVAN
Recite mi koliko se ono čeka da se otvori poduzeće, mjesec, dva,tri... ?!
traziti mozes svasta...i tzv. \"multietnicku\" bosnjacku BiH :-)
Dakle, s tim projektom možete otići u banku i tražiti kreditiranje za vlastiti biznis No fucking comment