Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah da, ipak ima ljudi kojima se isplati imati firmu, ali onda morate biti dobar lopov, koji ce biti u stanju da mudro prevari i drzavu i klijente.
Joj, prosto mi zao tih jadnika. Ne znaju oni sta ih ceka. Registracijom firme dobrovoljno postajes rob drzave, koja ce vas odrati i vi cete raditi za nju, a vama sta ostane i to ako sta ostane. Koja je to banda. Na pocetku godine ti kazu to su fiksni troskovi firme, a onda odjednom ispadne jos milion troskova za koje niste znali. Izasao novi zakon ovaj ili onaj, a ti ako ne platis, kaznjavaju sa 5000KM, 10000KM, 15000KM itd. A ako ne platis na vrijeme, kamata te pojede prije neko kazes keks.
Šta je pisac htio da hoće ? o.O" :D