Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli me k*** , ja sam u krizi od referenduma 92 kada dinastija Izetbegovic svoje pocinje prosipati, i kad zivim sa ovim SDA glasacima
SVAKA CAST NA KOMENTAR,SAMO ME ZANIMA KO TI SPUCA MINUS,SPUCAM MU ZENI IL SESTRI ĆUNU POSRED REKTUMA
@desnicar Ne seri ! Jel Dodik i Lagumdzija imaju ikakve veze sa Sebijinim izivljavanjem nad zdravstvenim sistemom. Bake sef partije, sef drzave a zena sefica najace zdravstvene institucije koji inetelektualni par u pravu je onaj ko Al Saud za sve ih Bog dao. Posteno govoreci kad podvuces liniju SDA je u Sarajevu u svim firmama poslije rata suvereno vladala i unistila ih , tu nema Dodika i nekih drugih samo balinluk jer Sarajevo je radi takvih ko ti postalo etnicki cist grad.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A jel to ova smradina zabrinuta? Hahaha Svako je ovih dana humanista.
ako ti kazes da smo pred novom ekonomskom krizom, onda ce tako i biti !
masoni, iluminati, ovo, ono.
jebeš to, u krizi sam otkad znam za sebe
zar ovaj sotona jos živi
Ovaj Soros je jedan od glacnih krivaca za trenutnu situaciju oko Rusije. Njegove firme su jos 2006 kupile Ukrainske TV emitore, pa su propagandom doveli do toga da nastane revolt..........treba ga na lomaci spaliti...
@liam on uz naravno Americku vladu. Stvorili su u Ukraini situaciju u kojoj je sve osim mira moguce. Sto se situacije u Rusiji tice, ona je jednako losa kao i na zapadu, samo sto Rusi imaju manje izgubiti samim tim ce i bolje proci. A sta ti imas protiv Rusa?
svet ce vecito biti u ekonomskoj krizi sve dok ova krepala kljusina ne ode kod svetog Petra
Kad će ovaj monstrum krepat, ili je stvarno vampir kao šta se priča...
Židov, cionista. Fuj.
Slijedi mu neminovno REFORMSKA AGENDA :)) & Šta su sve lopovi ko Fahro koji se uvalio u Elektroprivredu i marketing BHtelecoma u stanju palsirati po televizijama, koje također mi PLAĆAMo ko i njegove namještenike u vlasti.
Treba vjerovati covjeku, zna on, pripremite se narode