Komentari (326)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nije jahorina u srbiji jbm vam sve
Vidi se da si rodjen poslije rata !!! Bosna je gotova, moramo se pomiriti s tim. Nema goreg od balije to tek i ja vidim :(((
@Eaglex Dje ti zivis da mi je znati ?? Tjesis se bezveze.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
...eto srbije nadomak šehera :))
@commiemarshhal hmmm svašta...mnogo mnogo upitnika
commiemarshhal ne eto srbije da vas izmuze kao sto i radi godinama,vi u entitetu rs ste samo marionete i ovcice srbije,tj najvise glasacko tijelo a zauzvrat dobijate sta?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Jahorina više ne spada u Sarajevske planine, zašto nas toliko zamaraju člancima o istoj
Све су то Српске земље, бре....
bravo , svaka cast iz sarajeva! ove bosnishe patridioten sto se javljaju i lajkaju nek ne seru i nek se prave pametni na bjelasnici, planina propade bas zbog tih istih patridioten. ko skija shvatice.
kako neko tako može raspolagati imovinom cijele DRŽAVE i naroda?
Sto se mene tice, neka skijalista srbije preuzmu i bjelasnicu i igman, jer je bilo dosta nerada i primitivizma ZOI 84.
Odma jebat mater, i ovim sto im daju i ovim sto ce upravljat.
Nista neobicno samo sto treba na izlazu iz Sarajeva prema Palama postaviti veliki pano sa onom slikom studenata i sa velikim natpisom SVI SU ONI RADOVAN KARADŽIĆ kako i sami studenti i svi po rs-u isticu svi smo mi radovan, tek toliko da skijasi znaju gdje idu da ne zalutaju slucajno na Bjelasnicu
haha
Svi narodi sa teritorije BiH nisu sposobni ni za šta! Najgluplji narod na planeti. Imati jednu ljepoticu Jahorinu, iz koje se bez puno muke i posla može bez prstanka izvlačiti novac eto nismo u stanju upravljati, treba nam neko iz susjedstva. Nema nama na zelenu granu, poslije rata jedino što smo dobili i obilato koristimo je SLOBODA ,BEZ IKAKVE KORISTI, GOVORA I BIJEDU. NAPRIJED NARODI BiH TREBA VAM GULITI KOŽU KADA STE GLUPANI.
vlasine
Sve će vam "matica" preuzeti,a vi ćete biti hamali. Što tražili to i dobili,a niste bolje ni zaslužili..
Nek nas jebu kad smo debilii
pored Bjelasnice i Igmana vi idete puniti dzepove genocidnim cetaljima.
Jahorina je znatno ljepsa od Bjelasnice. :)
O poturice opet na "h"aparatima!Ne cudite se sto su vam Arapi preuzeli upravljanje nad vasim hotelma i bivsim "robnim kucama",sto prave nove islamske hotele,ne cudite se sto su vam napravili dzamije na svakih 20 metara i preuzeli upravljanje nad dzematima i paradzematima,sto vam se stoka razna u grad naseljava?Samo se vi brinite ko upravlja Jahorinom a to sto vam tamnopute bradonje guze sestre,majke i zene,eh to nije vazno.
Kolko ja znam da "Beograd na vodi" prave arapi, zato nek se vlahinje spreme - Bice karindjanja ko za 500 godina pod Turcima
@Vanzemooljac Ja se smijem kladiti,da ti imas tursko ime a prezime ti je ili srpsko ili hrvatsko.Imas li ti kakav uvid u statistiku,koliko je sarajevskih balinkura udato za Arape.Ja kad "hin" vidim po gradu kako setaju,upisao bih se od smijeha.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nekace,bijo sam gore prosle zime,90% su bile sarajlije da imamo pameti nebi gore uopce isli....