Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim ove Greenpeace lesinare, Idilovci mi izgledaju manje fanaticni i odvratni. Da neka Svaburda baci ovoga idiota sa zgrade, zajedno sa slovom C, ne bi bila velika steta. VW i Toyota su najveca prepreka americkoj smetljarskoj auto industriji. Zato su meta napada. I da ne zaboravim, sve institucije americke vlasti; zakonodavne, izvrsne i sudske su banditske i nemaju nikakve veze sa interesom americkog naroda.
Amerika i Engleska biće zemlja proleterska.....Nooot !
Pa i mi smo puni ovakvih automobila. Vjerovatno su svi proizvođaći lažirali rezultate. Kad bi sve zemlje svijeta pokrenule ovakve inicijative, svjetska automobilska industrija bi se urušila a novi slogan bi bio kraljevstvo za konja.
Problem je sto Balkanac sve to tolerise. Amerikancima nije problem veca kolicina izduvnih gasova, ali im je problem AKO LAZES/OBMANJUJES KUPCA. To ti dodje isto: odes, da kupis kilu mljevene teletine, a oni ti podvale 500 grama svinjetine I 500 grama konjetine.
Tužite sami sebe za terror kojem ste svijetu nametnuli
moze jedan primjerak za mene loza nista ne zagadzuje hahaha
Ovo je potvrda da je bozija pravda ponekad spora ali je neumoljiva.Znamo kako je VW kao Hitlerov projekat na leševima i nedužnim žrtvama napravio brend.
Smrt fašizmu sloboda narodu.
vratite se svi u svoje selendre ne volimo papke i seljake koji donose svoje seljacke i papanske obicaje u grad recite hvala alija
Na kakvim sve glupostima Amerikanci uzimaju pare. Pretjerali su sa cifrom. To je onda bankrot trenutačni.
@lajosh Nisu oni pretjerali, jer je to americki zakon: kazna se mjeri na osnovu PRIHODA kompanije koji su u 2014 godini iznosili 202 milijarde Eura. SVE KOMPANIJE, koje posluju u SAD-u, su DOBRO upucene u taj zakon. E sad ako varas kupce u SAD-u, moras racunati sa sankcijama. Ja uopste ne vidim problem. Volkswagen je LAZIMA I OBMANAMA pokusao da dobije dobar dio kolaca sa svojim dizel vozilila I zaradio je stotine miliona Dollara preko ledja konkurencije.
bravo ameri, nek ste im stali u kraj. za ove glupsone što spominju američka vozila kao najveće zagađivače samo da kažem, nije bit koliko oni zagađuju, već što su njemci manipulisali (varali) američko-njemački ugovor o ispuhu štetnih tvari.
ili nisu znali da imaju propust. Zna se da Svabo nece ugroziti posao ako stvarno zna za propust na samom pocetku.
@lajosh ... dobar si. fakat nisu znali za propust, al su softver za varanje razvili gotovo do savršenstva. ;)
bravo ameri, nek ste im stali u kraj. za ove glupsone što spominju američka vozila kao najveće zagađivače samo da kažem, nije bit koliko oni zagađuju, već što su njemci manipulisali (varali) američko-njemački ugovor o ispuhu štetnih tvari.
Istom oni njima dadose tol'ko milijardi...sve lete ;)
hah dobra ti je ta. Morali bi zaratiti jedino da im otmu pare
Odlucila USA da dohaka Evropi...Ne moze Evropa (NJemacka) biti jaca od USA... 1.)zakuhacemo tako da vas preplavimo izbjeglicama. 2.)udaricemo na vasu sigurnost prijetnjom terorizma. 3.)uzecemo vam pare(VW)... A imamo jednog Dodu koji ce kurc...i pa da njega ne smiri...
Uvijek su i bili jaci od Evrope nema razloga da nas nesto nadvladavaju. Ovo je samoklasicna otimacina, ko fol ono opekla sam se na peglu, a na njoj nijepisalo da ce biti vruca, i ona dobije milion dolara odstete... E ovo je to samo na golemom imaginarnom nivou nama obicnim.
deri ih.....trebamo ih i mi tuziti za sve dvice i kečeve sto nas i danas truju :D:D:D
@Jinxie za to prvo ganjas svog precednika i seku mu
Samo derite lazljivu gamad. Njihova auta su 30 % skuplja sve zbog navodnog kvaliteta