Slučaj Sarajevska zaobilaznica
0
SCT bankrotirao, bira se novi izvođač radova
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iaberite nase izvodjace,ljudi nemaju posla a vi trazite firme iz inostranstva
Ode SCT a sa njima i naša lova.
ovo se znalo da ce se desiti. pa SCT je pred bankrotom vec godinu dana i samo se cekalo kad ce se to desiti. ma kakva godina, vise.
Svaka cast na kometnaru@slovenac. Da nema mućke i rastaljivanja znali bi da je SCT propada evo već dvije godine. Za one slabije upućene što govore gdje su pare... Pokrili su oni garancijama dovoljan iznos.. da ne ispadnu baš toliko ofirni.. Doduše malo je falilo da posao uzmu i bez garancije. Sreća pa smo se bar malo emancipovali u tom smislu. Nadam se da će Hidrogradnja, Euroasfalt, ŽGP i drugi napokon moći da se vrate u život. AKO U MEĐUVREMENU SE NE POJAVI NEKI ŠVABO ILI NEKA OD DRŽAVA KOJE VODE PORIJEKLO OD STARE ATLANTIDE!!! A VI NARODE OPET SDA ZAOKRUŽITE I SLIČNE NACINALNO KLEPTOMANSKE STRANKE KOJE ĆE NA OSNOVU VJERSKIH SUKOBA KLEPATI SA STRANE I ZAPOŠLJAVATI KO DIREKTORE SREDNJE KVALIFIKOVANE RADNIKE KOJI SE SAMO ZNAJU PODPISATI!!!!
Postovani zivotni saputnici i narode: zasto ih birate i podrzavate sutnjom?
Slazem se sa Mufidom,al nije problem samo sa SDA i HDZ jel dokle Dodo dobija glasove u manjem entitetu dotad ce ove druge strane dobijat glasove.Rulja je bez mozga koliko god individualno pametno razmisljamo,rulja je ta koja odlucuje...nazalost je tako
Sta pricate protiv Slovenaca? Sto mi njih ne uzmemo lopatom u Sloveniji? Pa zato sto kod njih nema Brankovica, Seckanovica i Ljube Pravdica (direktor federalnih cesta). Kad bi se slucajno pojavio ovakav tri u Sloveniji, vrlo brzo bi zavrsili u zatvoru a njihove partije bile zbrisane sa lica zemlje. A kod nas? SDA i HDZ opet pobijedili na izborima. zato, s.i.k.t.e.r. ba-gro koja glasas za SDA a nadas se zaposljavanju, pravnoj drzavi, gradnji autoputeva, obracunu sa kriminalom.
LOPOVI IZ MINISTARSTVA, KOLIKO SU SEBI UZELI. ZNALI SU SVE OKO SLOVENACA ALI SU IM UVJEK DAVALI POSLOVE. ZENICA PLAČE ZA MINISTROM I PREDSJEDNIKOM VLDE
Hallo, i sta sad! Protiv ovoga sam glaso! Al ostace Nail i ostali Naili kao i u kantonu Sarajevo u vladi!! Ostavi nam ih nas izdajnici SDP! Za to ja nisam glaso, obecali su promjene, lopovluku stati u kraj! I sta sad pricate gluposti i prozivate ove lopove. Jos malo i trebat ce reci svaka cast Naile i ostala bagro, doradite poso, odradite glrađane, odradite i ostanete na vlasti (citaj odradite SDP) To je izdaja, to je SDP! Nikad vise, a vas SDP ulizice da ne cujem vise ni jedne!
\"...vrlo je upitno šta će se kome i koliko isplatiti...\" Kod nas je to uvijek upitno!!!
*ebo li vam slovenac kevu.
Sa slovencima je najbolje nista neimati, ja vec odavno nekupujem nista sto je slovensko. Imaju poseban tretman prema nama Bosancima, zasto neije bankrotirala neka slovenska firma koja radi neke poslove u Austriji ili Njemackoj, ako uopste rade tamo nesto. Muka mi je kad vidim da me neki blesavi Janez smatra za nizu rasu, jedino sto znaju je da se uvlace u s.upak Njemcima i Austrijancima.
Najveca je tuga sto ce isti likovi osnovati drugu kompaniju i opet dobiti tender za gradnju auto-puta beskonacnosti kroz BiH (i nigdje vise) i opet ce nam ukrasti pare! BIRALI SMO (na izborima)... i GLEDAJMO (kako nas pljackaju)!
elhamdulilah. nek se i ovo zavrsilo. goni slovence iz bosne
jel to neka prica protiv SDA? samo da vas upozorim, ko prica protiv SDA i njenih kadrova, koje je sam Bog postavio na te funkcije, ne vjeruje u Boga. pa vi dobro razmislite sta cete pricati, ali znajte da su SDA kadrovi sjena Bozija na zemlji
U OVOJ DRZAVI SE NE ISPLATI RADIT POSTENO JER LOPOVI U VLASTI POKUPISE SEBI SVE, ZATO OBICNI NAROD TREBA DA SE POBUNI KAO U TUNISU I DA SVE ONE KOI NISU OD KORISTI DRZAVI SMIJENE E TAD NAS TRUD I RAD MOZE BRATI PLODOVE .
valjda je ovo bila zadnja slovenska firma, koja je pokusala izgraditi autoput u BIH!