Zajednička aviokompanija rješenje
0
Schulte-Strathaus: BH Airlines će bankrotirati
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakoj Jugoslaviji do sad, gospodarili su Srbi, i ugnjetavali druge narode. Postojala je Drzava SHS, zatim Kraljevina SHS a potom i kraljevina Jugoslavija. U svim tim \"Jugoslavijama\" gospodarilii su Srbi negirajuci prava drugih naroda. Crnogorci, Bosnjaci , Makedonci nisu imali pravo ni da se zovu svojim nacionalnim imenom. Crnogorci su za njih bili Srbi. Makedonce su zvali Juznim Srbima a njihov jezik verzijom srpskog. Bosnjaci su za njih bili Srbi koji su se \"poturcili\" (11 genocida nad Bosnjacima) a od vecinski katolicke Crne Gore nekad, velikosrbi su napravili pravoslavnu zemlju i harali njome vise od 100 godina.U Titovoj Jugoslaviji bilo je nesto drugacije stanje sa vise prava ali i tada su na politickoj sceni dominirali velikosrbi krijuci se pod plastom komunizma (Mosa Pijade, Rankovic, Djilas....) Ta fora o Jugoslaviji (dominantnoj Srbiji) vise nikad nece proci. Srbi su Jugoslaviju omrzli u ocima svih drugih ex-YU naroda. Prema tome, nikad vise Jugoslavija.
Angažuj ove srpske foumrske pacove, oni mogu tipkati 24/7. Obogatićeš se a i mi da odmorimo od njih. jednim udarcem dvije muhe.
Na kraju ispade, da je najbolje da se ponovo ujedinimo ..hahhahhahahha Koja tragedija majko mila...
Bolje bankrot nego majorizacija i centralizacija. Pozdrav iz Njemačke.
Kuda lete avioni Air Šumska? Lete autobusom do Begrada i vozom do Trebinja.
Primitivac kad nema argimenata i dokaza, onda on poseze za vulgarizmima i vrijedjanje. Samo tako nastavi pokazi svima kakav ste to narod.
BO.LES.NJACI MU.SLI.MAJ.MUNI SU TE.RO.RIS.TICKI KRMECI COPOR KOJI SE PR.DECI I SMR.DECI KLANJA HA.LA.HU I NJEGOVOM TE.RO.RIS.TIC.KOM KR.MECEM KO.PI.LETU MAJ.MUN.HAME.DU PEJ.GOV.NERU KOJI JE YE.BA.VAO DEVETOGODISNJU AISU!
Koji ce nam k**** avioni kad nemamo ni za autobus?
Zasto je nemoguca nezavisnost ili otcijepljenje entiteta RS: Da bi se neko otcijepio mora provesti referendum. Zasto je nemoguc referendum o odcijepljenju RS: 1. RS kao sastavni dio BiH nema pravo provesti referendum o drzavnim pitanjima. Zakon BiH ne pruza takvu mogucnost. To pravo ima samo Drzava BiH, na cijeloj teritoriji BiH na kojem ce ucestvovati svi gradjani BiH (kao sto je bio referendum o nezavisnosti BiH) RS ima pravo provesti referednum samo o pitanjima npr. izradnje vodovoda illi autoputa isl. 2. Kada bi na takvom referendumu glasali svi Srbi to bi bilo svega 30% glasaca u BiH. 3. Kada bi Srbi proveli referendum o nezavisnosti RS samo na teritoriji RS, taj referendum ne bi imao nikakvu pravnu valjanost i ne bi ga priznao niko, cak ni Srbija. Srbi su 92 proveli nekakav plebiscit koji nije priznao niko. nedavno su Srbi sa sjevera Kosova proveli referendum koji je kod medjunarodnih zvanicnika dozivljen kao obicna \"sprdacina\"
Zasto je nelogicno postojanje entitete zvanog Republika Srpska? evo zasto: 1. nikad u historiji nije postojala 2. pogledajte kartu RS. http://bs.wikipedia.org/ w/index.php?title=Datoteka:R epublika_Srpska_simple.svg&a mp;filetimestamp=20110413162 224 Nigdje na svijetu ne postoji ni drzava, ni pokrajina ni entitet niti bilo koja druga teritorijalana cjelina sa takvim izgledom teritorije, sa toliko prosirenja i suzenja teritorije koja je usput receno presjecena na dva dijela u Brckom. 3. entitet nastao na genocidu i zlocinima protiv covjecnosti, na progonima dugih i drugacijih, rusenjima bogomolja drugih naroda....itd Takva tvorevina definitivno nema svoju buducnost
Zasto je nelogican naziv \"Republika Srpska\" evo zasto 1. Taj entitet po svom drustvenom uredjenju nije drzava; ni republika, ni monarhija, ni pokrajina ni..... Samo drzava moze biti republika.... To je samo entitet dakle samo jedan dio cjeline koja se zove Drzava Bosna i Hercegovina, zato je njegov naziv apsolutno nelogican. 2. Nezakonit je i neprihvatljiv i naziv \"Srpska\" jer po Dejtonskom ustavu a i ustavu samog tog entiteta, to je entitet Srba, Bosnjaka, Hrvata i ostalih i svi narodi su konstitutivni na cijelom prostoru BiH. Ne moze se jedan entitet zvati po samo jednom narodu, to je neprihvatljivo i nelogicno ali \"Dejton\" je u cjelini nelogican
Gdje si ti danijele toljago, jeb.em ti kr.vavim konj.skim ku.r.cem mrtvu majku na ocevom grobu :))))
Sibe perigusko poturceno pseto
Niža rasa, keru, ne može nauditi višoj rasi, kerovi mogu samo lajati.
Šta hoćeš Švabo? M*micu ti pirgavu! Da napravimo jednu kompaniju pa da nas lakše privatizirate,jel? Ove strance sve na kolac ! Majjku Vam kapitalističku,nije Vam dosta što harate po arapskom svijetu,sj*bali Afriku,kad sje*bete arape,onda cete se okrenut pacifičkoj regiji,pa KIna,Rusija i kad sve poharate onda cete se međusobno demokratski poj*ebat i letimo svi u pm! Da Bog da nikad siti biliiiiiiii
Natakarim ti ala.ha na rinuka od Vlaha
Treba ovoj forumaskoj vlaskoj stoki zaista zabraniti da dolaze gdje su kulturni ljudi.