Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi KLADIONICA na spisku odmah ih pozatvarat jesu li i one u vlasnistvu vlade ili guzonja iz vlade
Ja kad ne platim struju jedan mjesec odmah mi precvikaju žice.Firme koje duguju ovolike poreze odmah zatvoriti.Donijeti zakon po kojem se može odrediti vremenska granica duga do 3 mjeseca a potom kljuć u bravu.Neka parlamentarci nešto rade.
Menadžment rudnika Kreka i Đurđević koji su sada u sastavu Koncerna JP EP BiH treba da usporede cijenu proizvodnje 1 tone uglja koju oni proizvode, sa cijenom 1 tone uglja koja se suvremenim mašinama proizvodi u EU. Neka svi u BiH naprave analizu šta će biti sutra sa državom BiH, rudnicima i ovim narodom, ukoliko JP EP BiH bude financijski iscrpljena !?
Pa, Fahro nije bas pogrijesio, Selimovici jesu duzni i mnogi zaboravljaju da njihovih firmi ima vise na ovom spisku. Jos, izgleda da je istina da Avaz nije duzan za porez. Ovdje je 1:0 za Fahra. BTW ne simpatisem ni jedne ni druge.
SIPA radi pored političkih kriminalaca i političkog kriminala i na ovij vrsti kriminala... Spremljeno je oko 70 čelija u muriji za najistaknutije i to vrlo, vrlo brzo - mjesec dva dana...
sve osudit na zatvorsku kaznu po kratkom postupku,,,,imovinu oduzet i vratit drzavi njeno a radnicima koji su radili bez plata,zdravstvenog i penzijonog njihovo
112. fk sarajevo dužno 1.944.820,26km. e jesu divovi 1.944.820,26
Interesantno da Avaz svaki dan piše o Selimovićima … Zašto Avaz ne piše i ne napravi istraživanje o Silajdžiću, Heći i Jerlagiću koji su radi svojih sitnih ličnih interesa napravili dugoročne kolateralne štete državi BiH i bošnjačkom narodu? Zašto su samo za par godina na vlasti gurnuli profitabilnu Elektroprivredu BiH u financijsku rupu rudnika bez dna, ozbiljno ugrožavajući elektroenergetski sistem koji je krvotok države BiH i dovodeći u pitanje ekonomsku opstojnost bošnjačkog naroda na ovim prostorima? Zašto Tito kojem su rudari bili zakletva to nije uradio za 40 godina svoje vladavine?
U ime oca i sina i svetog duha. Ja, ban bosanski Kulin, obećavam Tebi kneže Krvašu i svim građanima Dubrovčanima pravim Vam prijateljem biti od sada i dovijeka. I pravicu držati sa Vama i pravo povjerenje, dokle budem živ. Svi Dubrovčani koji hode kuda ja vladam, trgujući, gdje god se žele kretati, gdje god koji hoće, s pravim povjerenjem i pravim srcem, bez ikakve zlobe, a šta mi ko da svojom voljom kao poklon. Neće im biti od mojih časnika sile, i dokle u mene budu, davat ću im pomoć kao i sebi, koliko se može, bez ikakve zle primisli. Neka mi Bog pomogne i svo Sveto Evanđelje. Ja Radoje banov pisar pisah ovu knjigu banove povelje od rođenja Kristova tisuću i sto i osamdeset i devet ljeta, mjeseca augusta i dvadeset i deveti dan, (na dan) odrubljenja glave Ivana Krstitelja.
Ovim izdajničkim činom radi sitnih ličnih interesa i spajanjem sa rudnicima ova energetska visoko profitabilna firma uskoro može biti dovedena pred financijski kolaps, a time i do ugrožavanja čitavog elektroenergetskog sistema BiH. Onaj ko sutra bude vladao energijom koji predstavlja krvotok BiH, vladat će i državom BIH. Svaka energetska firma u svijetu se smatra VOJNIM CILJEM i onaj ko je ovo uradio, a zna se dobro koje je to uradila Silajdžić, Hećo i Jerlagić, treba ga proglasiti državnim neprijateljem BiH i bošnjačkog naroda broj 1!
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bosanac-harun-mlivo-dobio-posao-u-googleu/120919108/komentari Zasto citati o djeci ratnih zIlocinaca i profitera, kad bi morali zatvoriti oci pred istinom? Ne otvarajte link iznad ni za sta na svijetu. Lose djeluje na one koji imaju savijest! Stavljajte komentare na bezvezne teme da se ne otvara link iznad! Brzo, brzo!
Nadam se da će neko od naših dobrih i poštenih ljudi patriota koji rade u SIPA, Finansijska policija i Tužilaštvu ovo pročitati i hitno reagovati, dok ne bude kasno. Elektroprivreda BiH je krvotok države BiH i zadnje uporište ekonomskog opstanka bošnjačkog naroda na ovim prostorima, zato treba ispitati radi kojih ličnih interesa je spojena jedna profitabilna firma kao što je JP Elektroprivreda BiH sa rudnicima gubitašima rudnicima koji duguju Poreznoj upravi: - Kreka 100.279.000,52 KM - Đurđevik sa 9.054.0356,95 KM neplaćenog poreza? Elektroprivreda sada plaća rudnicima u BiH tri puta skuplje ugalj nego da bi isti uvozila iz EU tako da uopće ne zavisi od ovih rudnika koji svakodnevno sa sobom u rupu povlače ovu profitabilnu kompaniju, a sa njome i ekonomsku opstojnost države i bošnjačkog naroda na ovim prostorima.
hahahahhaa Mogu misliti kako je Radoncicu krivo Sarajevska pivara tek na 96. mjestu XD a jucer citam ogorman naslov u avazu o dugovanjima od po 20 miliona XD Da me neko ne razumije pogresno nisam ja ni za Selimovice jer su isto sup*i ali mi je ovaj gori jer ova medijska propaganda vise prelazi mjere dobrog ukusa.
sazno sam i sta ?
digni se iz groba da utjeras reda
A sta je sa onim banditima Lucicima sto pokradose Trgocoop?
dozvoliti firmi koja ni izbliza ne vrijedi toliko da se zavali 18mil. nema nikakve logike,,,mislim da bi djeca u vrticu to shvatila.