Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neće kolonija uzvratit udarac gospodaru
KAKO JE MOGUCE DA NEKO KO JE BIO OSUDJEN OPET IMA RADNO MJESTO I TO U INSTITUCIJAMA BOSNE NASE,A KRIMINALAC BIO
SAD SVAKI SMRDIN FIN I VOLI BOSNU LAFO
Ma nigdje veze. Na silu se \"jdino adekvatno\" odgovara silom. Cuj upution pismo kako \"nije fino\" to sto hrvatska radi. Ma odmah govnima uvedi vece porezne stope i teze inspekcione kontrole. Pa da vidis kako ce od jednom da letaju oko tebe i da se toboze izvinjavaju. Ekonomsko-politicki se Bosna i Hercegovina vec decenijama nalazi u pozciji odbrane, a hrvatska i srbija u poziciji napadaca. Nikada BiH nije uzvratila udarac, tako da ova druga dva suparnika mogu da se sa njome igraju kako im volja. Nece biti nikakvog napretka sve dok to bude tako.
Ovo je mozda treci put da se osjecam kao Bosanac, odnosno da drzava BiH postoji...prvi put kad je Zeljko Komsic zaprijetio lomljenjem prstiju ( normalno da nece doci do toga, al mi bilo drago), drugi put kad igra nogometna rep. i treci put evo sada kada se konkretno (a ne pricom) brane interesi gradjana BiH. Dosta je vise suplje price SDA, dajte djela, konkretne stvari. Samo naprijed !!!
Mirko poceo raditi za BiH
jeste da se nekad glođemo u bosni i hercegovini ali vas u ovome potpuno podržavam,samo reciprocitet
\"štetnosti nepotrebnih i jednostranih poteza hrvatskih inspekcijskih organa, kao što je nedavno bilo sa mlijekom\" sta je hrvatska inspekcija trebala progledati kroz prste? primiti mito? ako nama u BiH prodajete zarazene proizvode nece te to podvaliti i zemljama koje se drza sandarda EU