Dan prepun iznenađenja
22

Sarajevo City Center: Slavimo deset godina kao najbolji tržni centar u regiji

Sarajevo City Center
Sarajevo City Center
SCC, najprestižnije odredište za kupovinu i zabavu u regiji, sa zadovoljstvom vas poziva na proslavu svog desetog rođendana. Pridružite im se u subotu, 20. aprila, s početkom u 12 sati i uživajte u nezaboravnoj zabavi, iznenađenjima, poklonima i fantastičnim popustima.

Ova posebna proslava obilježava deset godina uspjeha, inovacija i nezaboravnih iskustava za vjerne posjetioce Sarajevo City Centra. Kao znak zahvalnosti, započinju veliku nagradnu igru sa sjajnim nagradama koje spremno čekaju da budu osvojene.

"Jer, ovaj rođendan je naš, a poklon je vaš", njihov je slogan.

Proslavu čini bogat i raznovrstan program koji će zadovoljiti svačiji ukus. Očekujte eko radionice, zabavu, živu muziku, plesne performanse, sportske aktivnosti, tombolu i poklone. Ne propustite priliku za sjajne popuste u trgovinama SCC-a i uživanje u raznim iznenađenjima koje su pripremili za vas.

TC Sarajevo City Center prostire se na više od 49.000 kvadrata, nudeći 180 trgovina sa svjetski poznatim brendovima visoke mode, sportske odjeće, dječije odjeće i tehnologije, pružajući vam jedinstveno iskustvo kupovine. Uz to, više od 15 ugostiteljskih objekata unutar SCC-a nude vrhunsku gastronomsku ponudu koja će zadovoljiti i najistančanije ukuse. Ponosni su jer su svakodnevni izbor za kupovinu, zabavu i opuštanje više od 25 hiljada građana.

Pridružite im se u subotu, 20. aprila, i budite dio njihove posebne proslave. Zajedno stvorite nezaboravne trenutke u Sarajevo City Centru. I, ne brinite se za parkiranje - pet spratova podzemne garaže udobno će smjestiti sve vaše limene ljubimce, od 10 do 22 sata i to besplatno.

Za više informacija, posjetite web stranicu trgovačkog centra www.scc.ba ili ih pratite na društvenim mrežama.