Tuzla
0

Salih Šabović "Najmenadžer 2010"

FENA
Tuzla
Tuzla
Direktor i vlasnik građevinske kompanije "Giprom" Tuzla Salih Šabović dobitnik je ovogodišnjeg priznanja "Najmenadžer 2010." koje dodjeljuje Direkcija Agencije za izbor najmenadžera BiH i Europe.

Od ukupno 2 000 nominacija i prijedloga koliko ih je pristiglo na adresu Direkcije od različitih udruga, komora, asocijacija i pojedinaca, po odluci žirija bit će dodijeljeno tridesetak nagrada u više kategorija kao što su mali, srednji i veliki biznis te po granama i oblastima gospodarstva.

Zbog postignutih novih i velikih rezultata, orijentiranih na izvozno poslovanje Salihu Šaboviću kao najuspješnijem menadžeru u branši, te kompaniji "Giprom" Tuzla kao najkompaniji – Lider broj 1 - čiji je generalni direktor i vlasnik nagrada će biti dodijeljena po drugi put.

Tradicionalna manifestacija izbora menadžera godine i nagrada za najuspješnije lidere Agencije svrstana je među sedam najrespektabilnijih nagrada u svijetu, a ove godine biti će dodijeljena po dvadeset i treći put na svečanoj ceremoniji u Banskim dvorima u Banja Luci, 9.prosinca.