Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CaVaLi3r, zabavna elektronika, u koje spadaju i mobiteli, je jedan majušni djelić tehnologije u opštem smislu te riječi. Amerika razvija mnogo ozbiljnije tehnologije, a zabavnu su prepustili Azijcima. Imaš tehnologije koje se razvijaju u medicini, farmakologiji, tehnologija svemirskih istraživanja, tehnologije prerade svega i svačega, avio tehnologija, razvoj koje kakvih rehnologija za naoružanje itd. E to donosi profit i moć, a to ti i dalje sve Amerika drži. Amerima je iPhone obična igračka:)
Tuze Huwei i ZTE, Samsung preuzima vladavinu, Apple i Amerika polahko gube u tehnologiji. Napokon pobjedjuje kvalitet
a tite mi ovaj iphone je fuj u odnosu samsunga! prvo i naj vaznije nema FLASH eto pa dalje da ne govorim a sad ce neki kreten da kaze kako je to dobar telefon itd... ama ja ka koristio znaci od prvog do zadnjeg testirao sve nevalja pa nevalja d ane govori mo manama da cak ni bateriju nemozes promjeniti pa sta treba da ga bacim kad mi crkne baterija a kako se grije to kao radijator itd... a samsungu nadodas sta hoces sve guzovace osim telefona dok kod iphona ako hoces nesto da imas a da ti ne skacu reklame i da nije spor posto free aplikacije svaka ima nesto u pozadini ispadne bruka para!
Pokažite mi taj IPhone koji je po karakteristikama bolji od najboljih Samsungovih telefona.Ne bih svoj Nexus dao da mi sad kažu evo ti IPhone,to vam je onaj mentalitet da je američko govno bolje od južnokorejske ili bilo čije druge torte.Samo treba biti pametan i ne biti prepodložan hajpu,da imaš svoju glavu i da znaš sam uvidjeti šta je bolje.
dabogda propali i jedni i drugi kapitalistički prokeltnici i robovalsnici
kakve to ima veze s nama u BiH?? k\'o da ce mo mi kupovati samsunge i proizvode kompanije apple... gluposti...:P
ko ima apple taj je debbilcina. i to prije svega nasamarena debbilcina