Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva blamaža je ispala sa tom malverzacijom oko mesa pa to je Bogu plakat,koja smo mi stoka,ljudi izašli u susret svima u BiH ko hoće raditi i zaraditi i ono se nađe neki krkan koji hoće hljeba preko pogače. Ovo je historiska šansa,mi smo mala zemlja ali nam se otvara veliko tržište govedine,nadam se da će to krenuti već jednom kako treba.
Nije to nikakava blamaza bila, to smo mi bili mi, druga je stvar sto Turska mozda nije znala ko smo i kakvi smo mi, a to je da bi svakoga prevarili za marku vise...
Kakva istorijska šansa? Izvoz neprerađenog, poluzaleđenog mesa! To je kao da izvoziš rudu ili oblice drveta, a ne namještaj ili automobile. Utuvite sebi u glavu da onakva Vojvodina od poljoprivrede ne može osigurati ni 30% BDP... Vi stvarno niste normalni ako mislite da će maline, jagode, koze i goveda iz Bosne ovu zemlju izvući iz bijede i siromaštva... To samo može teška industrija...Mi Tucima sirovo meso, a oni nama skupocjeni namještaj i autobuse, e jeste pametni u PM!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zabrljace to ovi nasi vec kod trece ture uvalice turcima kakve lesine
zato sto su mesne industrije kod nas se dokopali sitni lopovi i šibicari koji bi to i ostali da nije bilo rata i da nisu svercovali meso visoko-tunel-sarajevo pa sad truju narod i brukaju nas vani. dobiju jake ugovore i otvoreno trziste a oni na sitno varaju.dzaba vam sve bicete uvijek jade i vazda ce vam biti malo.
A nama ce se uvoziti i mi cemo jesti otpad od GMO mesa iz Argentine i Brazila
Zna li iko gdje su ta uzgajalista goveda za tolike tone mesa u bih a preradjivaci ne gase trake.
@respect u brckom imas farmu na prodaju 300 junaca i sva infrastruktura za cca 1 milion.
@Jedanod52procenta U Poljskoj
Još jednom, hvala braći Turcima
Otkada su ti Azijati nama braća? i kojim to "nama"?
Hajmo govedaa, samo jakooo
´animalnog´ porijekla?
super taman po mjeseca da pokoljem odojke pa to smrznemo I pravac Turkaye
jazuk je to u tursku vozit,ostavi nama da deremo,nek budu do 12 kg plafon brate ;D
@@CIA :)
Federalni aerodromi rasturaju :)
BRAVO
Bio je mart, pa maj, sada juni...ok, da vidimo šta će biti u junu.
Bilo je 15.000 tona, pa rekoše 10.000 na kraju ispade 5.700 tona.