Rezultati tendera 20. augusta
0
Rusi kupuju benzinske pumpe OMV-a u Hrvatskoj i BiH
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e moj Tufo blago tebi sa takvim mozgom pa bolan, bolan i do sada si kupovao rusku naftu
Ko je vidio hajra od kupovine benzinskih pumpi i banaka? Vazno je da nasa arapska braca na nasih 24 posto naprave jos dzamija, od viska glava ne boli.
DRAGI BABO,VRATI NAM SE U BiH VRATI,ZELJNO TE ČEKAMO BRAĆA MUSLIMANI ,SRBI I HRVATI .. POZĐRAV HRNJICA
Antievropska i antiamericka politika SDA talibana, podrzavanje teroristickih napada na evropske i americke objekte, doveli su toga da Amerika i EU dignu ruke od nas i prepuste nas ruskoj interesnoj zoni. Zato Rusi kupuju banke i pumpe cime postajemo ovisni o dvije najvaznije stvari - pare i energiju.
Dobro doli u sarajevo, braco Rusi. Pomozite da se oslobodimo americkih okupatora i domacih izdajnika sdp-sda
evo u užem djelu grada Širokog Brijega postoji 5 pumpi,od toga HR INA i OMW državne a privatne ostale 3,samo da kažem da više nikad neću otić u OMW a tamo sam stalno išo jer mi je na dobroj lokaciji i imaju dobru auto pranu... blamirate nam zemlju sve rasprodašte
sdffsdf
... a bez rusa ni dva kamiona...
dragi moji bosanci,svo gorivo na nasem trzistu je iz RAFINERIJE BROD, svi mi sipamo RUSKO gorivo,samo Vam to neko drugi zasladi zavisno od pumpe:)))))
omv gorivo manje vise ali su im kafa i sendvici kao i prodavnice bili odlicni, kada rusi promjene pricu prema BiH pocecu sipati kod njih, sve do tada RUSI VOZDRA, od sada samo petrol
Kakav glupan ovaj Tufo braćo mila, liječil se to iđe?
Za mene nebitna vijet jer ni kod OMV-a gorivo nije valjalo a sad ce rusko smeće to uhebat dodatno.. Dakle kao i do sad točim samo na Energopetrolu na novim stanicama i rahat !!
Rusi mogu sipati i najkvalitetnije gorivo na svijietu po najniižim cjenama ali ne mogu nadvladati stečene PREDRASUDE prema njihovim proizvodima. Ovo je dobra vijest za druge distributere, pogotovo za Energopetrol! Zbogom OMV!!!
ovo novije gorivo Qmax na petrolu je odlicno, osjetim na vozilu, dok na ovim ostalim benzinskim pumpama dosiipaju vodu
-Op zu holen:.,full version. To se zove moderna okupacija, -dok se gazde slade ,ostali se pate! -\"Urbani Bushmani\"lideri znateli da termiti rade 24/h na dan , -ne sikeraj te se bice i gore!
Ja sam počeo sipati gorivo na Petrolovim pumpama i zadovoljan sam.
pa svi koji su se prijavili su prošli u drugi krug. ne samo rusi, svi su i dalje potencijalni