Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jedno treba da bude jasno, na ovakvim budalaštinama nagradu dobije ko da najviše para. Isto kao i izbor automobila godine, što veći reklamni prostor to veće šanse da ti auto bude prvo i tvoj PR bude najbolji. A ja sam u toj branši i nikako ne mogu da se sjetim šta to oni spektakularno uradiše u tom kriznom komuniciranju. Ako ko zna neka me prosvjetli!
@plavka: slazem se s tobom u potpunosti... vece sr... nisam odavno vidjela... Cak se i \"prezentacije\" po mjesnim zajednicama bolje organiziraju... I bas je bilo ironicno - rijec advertising sama po sebi predstavlja nesto zanimljivo a ovo je ispalo totalni fijasko... Doduse, mozda bas i odrazava stadij svijesti o reklami u Bosni... Ne znam...
A vece neprofesionalnosti na nivou advertismenta nije bilo. Cak se nisu udostojili gostima da ponude casu vode, nagradjivane agencije i njihovi čelnici morali su vodu piti u WC-u Doma Armije, a da svoju, i kreativnost drugih kreativaca nisu mogli ni vidjeti. Jeftina power point prezentacija na velikom screenu bila je dostojna srednjoskolskog maturskog rada. Niti jedno djelo nije prikazano a koartizacija boga mi nije bila tako mala. Svaka čast organizatoru. Za jedan da pokupio par hiljada maraka, ugostio i nagradio istoimene agencije koje su bili sponzori i eto. To ti je bio taj NO LIMIT ADVERTISE Festival. A de ne govorim kako se sam festival promovirao. ADVERTISE BEZ REKLAME..TO TI JE TO.