Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte ne pricajte kojekakve gluposti. Kao privreda cetniteta je bila jaka, kakva ba ekonomija. Pa to su suplje glave koje nemaju pojma o ekonomiji i svjetskim tokovima. I kao oni ulaze u recesiju. Pa u njoj su odkako su se rodili...
dodo se hvali sa deflacijom hahaha... a neki pricaju dobar biznismen, pojma on nema o ekonomiji... da je deflacija tako dobra nebi se Obama sad u Americi hvatao za glavu... al dodiku to odgovara, sto nebi kad ima neobrazovane glasace, koji mu samo kimaju glavom...
Citat :\"Profesor banjalučkog Ekonomskog fakulteta Rajko Tomaš, ali postoji niz pokazatelja koji upućuju na to da će cijeli region, uključujući i (BiH i RS), brzo ući u stanje recesije.\" BiH i RS....? Profesor.....?
\"On smatra da vlasti u BiH za sada ne poduzimaju nijednu od tih mjera te da se ne zna čak ni ko vodi računa o tim pitanjima na svim nivoima vlasti.\" Pa zasto bi - rek\'o Dodo nece biti recesije u RS.