Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje ces stvoriti ambijent u Bosni... prosetaj ferhadijom, pola ljudi nosi neke komunisticke simbologije.... drugo pola bradonje.... obje kategorije ne vjeruju u moderni svijet, i smatraju da treba bazditi od pisace i pametovati obrazovanom svijetu gdje grijese :D
ma ne mozes s nama majstore nista raditi mi smo ti prepametni za tu tvoju kompaniju.Ti bi da das svoje pare u Bosnu i da se nesto pitas eeeee nemoze to tako.Mi funkcionisemo po principu u miru i na gibiru ubaci nam par miliona i razligu.Samo slijepac nije mogao vidjeti da ce se ovo desiti.Zato sada imamo letove SA-BL,SA-ZG,SA-BG,,mislim ludilo al koga libo r,acku bitno je direktor uzme 7-8 milja platu.
J.bote, da mi je znati na sta si se ti navuk\'o. Sta je tvoj problem, siroče od rodjenja ili siroče u vugla. Usput i ime su ti promijenili nisi vise zivko j. Sad si mak dizdar, zato nemoj da se ponosis spanskim herojima jer... \"valja nama preko rijeke\".
koji soson pise ovaj clanak, kazao kazao, sjeme vam se zatrlo.
Mi ocigledno nismo u stanju voditi aviokompaniju! Zato sada ministar Bijedic najavljuje \" svjetski divovi u utrci za BH airlines\" Jedan od tih divova je Tarhan Tower Airlines za koji ministar tvrdi da se brzo razvija - a vec je div zamislite - i jos se dalje razvija. Cinjenica je da se radi opet o turskoj kompaniji kojoj je zabranjeno da leti i kojoj je licenca od strane turske uprave za civ. vazduhoplovstvo trajno oduzeta zbog neodrzavanja aviona! Imaju dva stara md-82 koji su prosjeku stari 31 godinu! Na ovakve tvrdnje pitam se, kome vjerovati, Vladi FBIH ili Turkish Airlinesu? Zakljucite sami!!
Digni se stoko zaostala, digni se ne dozvoli da ti djeca budu najbjedniji stanovnici Evrope...
sto onda TIHI rece u dnevniku kad nam pakistanci i ostala braca daju kredit ako nemamo nije potrebno ni da ga vracamo.....ne kontam......sto se ovi sad dure nesto.......
Meni su kod BH Airlines bile bas ljubavne stjuardese. Jedne od ljubaznijih, pogotovo na letu Sa-Bg. Nikakvih problema s kompanijom nije bilo, s rezervacijama itd. Ali svi imaju drukcija iskustva.
...ma nijesu vise mogli cekati da se nji\'ova himna ponovo zavijori i uovim krajevima...
BOSANAC=BLESANAC=POSRANAC
Netransparentno su \"zagrlili\" ali transparentno su se \"oprostili\" . U jeku borbe za Elektroprivredu i Hećin pokušaj \"ugrađivanja\" , SDA je insistirala na transparentnom traženju strateških partnera . I u jeku te priče , ničim izazvana pojavljuje se vijest da se BHairlines uortačio sa TA . SDA-demokratija
evo po kome ste dobili naziv nacije..... h t t p : // w w w . bosnjacki . rs /
Nikada sa Bošnjom ići 50-50, samo sam svoj gazda, zajebaće te Bošnjo sigurno. Valjda ste to naučili još od prije.
J.ebes Turkish, civilizacija je LIJEVO.
Ryan Air i ostale niskobudzetne aviokompanije ne zele da udju na bh trziste iako imamo sve moguce uslove, ali AERODROMSKE TAKSE KOJE DRZAVA NE ZELI DA SKINE doslovice KOLJU i odbijaju aviokompanije da se okrenu ka Sarajevu! I umjesto da imamo linije i za RIM, i za VENECIJU, i za BARCELONU, i za LISABON, i za BORDO, i za LONDON, i za PARIS, i za DUBLIN...mi imamo jedno veliko NISTA izrezirano OGROMNIM AERODROMSKIM TAKSAMA!!!
A jeste mi pametni, cim su Turci htjeli su da kradu . Haj mi onda objasnite zasto nase BiH firme propadaju dok Hrvatske i Srpske rastu iz godine u godinu ? Haj mi onda objasnite zasto nijedna firma iz Srbije ili Hrvatske nije otisla vec je i dalje tu ? Haj mi onda objasnite gdje to jos na svijetu ima firma bez managmenta tri i vise mjeseci ? Haj mi onda objasnite zasto se TurkOil povlaci iz BiH ? Jel , lopovi sve pokrali .... Sigurno su nas i u ratu Turci krali (ono sto je preko Splitadolazilo a Tudjman uzimao 70%) ...
Ne bojte se Bosnijanci . Uskoro sa WizzAirom direktni letovi iz Banja Luke za Bec,Berlin.Milano i Istambul.