Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arapi ostali bez para... dižu kredite... otvaraju direktne linije prema Sarajevu... sve miriše na novo arapsko proljeće i novu balkansku rutu...
hjoo eto ih opet... a jesu dosadni...
Presjeda se u Trebinju!
@kradempoitaliji ..haj ti kradi po italiji....granice su tebi u glavi....ja od Bosanske Gradiške do Neuma vozim i nigdje te tvoje zice.... Nego molim pokazati pasoš kada preko Drine podješ!
Katar je za zemlje zaliva prilično liberalan. Iz Dohe tj. Katara emituje program i poznata tv mreža Al Jazira. Ovo je dobro za privredu Kantona Sarajevo i BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Uskoro teroristi ce moci direktno za SA!!!!!!
@GUSTAV1Katar je za zemlje zaliva prilično liberalan. Iz Dohe tj. Katara emituje program i poznata tv mreža Al Jazira. Ovo je dobro za privredu Kantona Sarajevo i BiH. KATAR JE KUPIO Air Srbiju. Onda mogu direktno i za Beograd. Imaju i direktnu liniju za Zagreb. Bože, kakvih primitivaca na ovom portalu.
Zetra
Šteta što je olimpijski hotel Holiday Inn prestao biti arapski JEBODROM , sa natpisima n arapskom. Doletiš iz Dohe, malo ga umočiš i to za male pare i za par dana povratnim letom nazad !!!
Imal međuslijettanja u Daamasku. Kad se ovome pridoda nedavno ograničenje boravka izbjeglica na 18 mjeseci u centru za izbjeglice, ubleha sa EU, Bakirovo otvaranje naselja za arape ( bogate) , rad na podjeli BiH, ovo se sve uklapa u navedenu šemu !!!
@kugaGUSTAV1Katar je za zemlje zaliva prilično liberalan. Iz Dohe tj. Katara emituje program i poznata tv mreža Al Jazira. Ovo je dobro za privredu Kantona Sarajevo i BiH. KATAR JE KUPIO Air Srbiju. Onda mogu direktno i za Beograd. Imaju i direktnu liniju za Zagreb. Bože, kakvih primitivaca na ovom portalu.
@ADLER Može nema šta ne može. Al ovo jsu međunarodni komercijalni letovi.AKo je isplativ ostaje ako nije ne. I to je sve. Nema ovdje subvencioniranih letova. A žaoka satire j eupravo u tome. Ko će komercijalno koristit let.
Poyebbace nam svu nejac