Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam samo ko ce letjeti
Samo TURKISH AIRLINES !!!
Povratna karta 1000 EUR a sa pegasusom 450 EUR
Oni su od Vučka kupili Air Serbia. Ne radi se ovdje o njima, već o Sarajevu, KS i BiH. Koristi će imati privreda. Ako već LETE iz DOHE za Beograd i Zagreb zašto ne i za Sarajevo, te zašto bi bilo ko ovo promatrao na prizeman i primitivan način?
Air Srbiju je kupio ETIHAD, a ne QATAR!
@AdminKlixaRetard1 Ima, Etihad Airways (Arapski Emirati) i Qatar Airways (Katar) su sestrinske kompanije. Eto, EINSTEINE ko kaže da nije druga država, ali su kompanije partneri. Oko idiotizma neću, ispod nivoa je.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja s njima vec dugo letim i imam sve pohvale. Za sada je najpovoljnija karta iz Bg. Gdje god krenem iz Sarajeva je puno skuplja.
@AdminKlixaRetard1 ide ban ;D
@AdminKlixaRetard1 Koliko su karte za Banja Luku i Trebinje? :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
welcome to bosnia