Za jedan km 3,5 miliona eura
0
Putna mreža pokriva svega 16,4 posto RS-a
Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kradite gluuupi narod, kradite sto vise mozete a onda im recite da su razlog zasto nema para oni drugi, krive su b.a.l.y.j.e, s.r.b.3.n.d.e, s.k.u.t.o.r.i...i onda opet nastavite da kradete kradete kradete sve dok se ne pocne crkavati od gladi...
Bošnjake libo šta mislite i o Bošnjacima i o BiH.
Ja mislim da je ova pokrivenost savim OK ako se uzme u obzir potreba za nekim novim putevima itd. Evo recimo u isocnoj Bosni je kapacitet puteva vise nego zadovoljavajuci ako se uzm eu obzir da tamo sada zivi manje od pola stanvnistva nego prije rata. Ja ne vjerujem da se iko ikada zalio o nekakvim zastojima na putu Sarajevo - Foca ili Visegrad. Isto tako oko Banjaluke su srbi istrijebili dobar dio Bosnjaka, pa sa postojecom infrastrukturom ne znaju stace. Osim toga u Bosni rijetko ko ide kome. Mislim koliko se vec puno koristi ta infrastruktura? Vecina je bez posla, ili zivi u nekoj vukojebini u koju niti ko dolazi niti ko zalazi. Osim toga broj rodjene djece opada iz godine u godinu, sto znaci da cemo uskoro imati visak kapaciteta. Bitno je da se izgradi autoput Sarajevo - Svilaj i da se uveze Tuzla i ta regija kako bi ti gradovi uz ovu zilu kucavicu imali perpektivu. Ovo ostalo je toliko irelevantno koliko mu je i potrebna nova infrastruktura.
Samo kreteni mogu mogu izvještavati u ovom obliku.U RŠ ima toliki % nečega, nebitno, a u zemljama okruženja toliko.Pitam se da li to moderatori u sax već genocidaše svrstavaju u nekakvu nazovi dršavu.Nije ovo sada prvi put da se upuštate u ovakvu avanturu gospodo u Sarajevo-x.Sramota.
Ovi džulovi uvijek izađu sa nekim statistikama za Srpsku, a Federaciju nikada ne pominju. Hoćete reć da je putna mreža u Federaciji bolja od naše. Mame vam natakarim primitivnoj.
xaxaxa koja logika, pa vi sad ko to nas cuvate od samih sebe?! hvala vam na tome, ali ne morate! sve i da se pobijemo izmedju sebe, nasa stvar, opet to ti je dovoljan pokazatelj da nam je sve bolje od zivota sa vama. slazem se sa tobom u vezi sa sfrj, pa opet i bih je podjeljena, cak i vise nego sfrj, sta ti to govori?
BOSNA BOSANCIMA KOME SE NESVIDJA MURS VAN BAG RO JEDNA NEVASPITANA STO VAS NEPRIME U SRBIJU I HRVATSKU KAD VAS TOLIKO VOLE NEKA VAM DADNU STANOVE PA BRISITE NECEMO PROLITI NI JEDNU SUZU ZA VAMA DAPACE PLATICEMO VAM KARTU U JEDNOM SMIJERU
Super, samo nam pisite \"lepe\" vesti o RSu pa mozda zaboravim da mi je familija pobijena i protjerana sa se stvori taj RS.
SFRJ je bila sklepana od 6 republika i svak od tih republika je bila prica za sebe. I da dobiju zavisnost, Srbi bi se medjusobno pobili jer su takav narod i samo da je ratovati.Hrvati bi lizali guzicu Zagrebu dok ih ovi ne bi ogulili i onda sutnuli sto dalje. Nemate vi pojma sta vi hocete ali eto svi mi imamo pravo da pisemo po internetu :)
eh da bila je i SFRJ suverena i medjunarodno priznata drzava, pa to nije sprijecilo pojedine narode da planiraju njen raspad. toliko o tome. uzivajte u ovom frankenstajnu od drzave dok jos mozete, mi svim silama radimo i nastavicemo da radim na tome da ona propadne. drzava u kojoj 2 od 3 naroda svim srcem rade na njenoj dezintegraciji se ne moze nazvati drzava vec PUZZLA!
eto kud ces dalje kad bi radije da nas kradu oni nego da zivimo sa vama!
lije.ba, gledajte vi u pravcu vaše arabije gdje djevojčice stradaju u požarima jer im glava nije bila pokrivena pa ne smiju na oči vatrogascima koji bi ih vidjeli neumotane, eeeej!! tamo je vaš novčanik1
Slobodu za RS - da ih krade Beograd? Slobodu za HB - da ih krade Zagreb? Potreba za postizanjem ranga periferne provincije i izrabljivanjem od strane \"svoga\" centra.
Eh ali zato šumarska mafija (nekontrolisana sječa stabala) pokriva 83,6 % od te alkoholičarsko-narkomanske genocidno mafijaške tvorevine.
vahid halilhodzic -vaha SELEKTOR BiH
@bravo Sloboda republici sumskoj...Kazes jel ...Doce oni tebi opet u Vukovar samo sto ce onda vise ranjenika da pobiju...KAD TAD CE BITI MOZDA JA I TI NEUPAMTIMO ALI CE BITI
Nezavisnost Herceg Bosni i Republici Srpskoj. Velika Bosna se mora unistiti. Sloboda narodima!