Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjet ćemo koga koliko ima kad bude popis. To što vaši mediji lažu sami sebe, a vi vjerujete, to je vaš problem. Najviše odlazi Bošnjaka, a sad kad su dobili vize... Samo sačekajmo popis!
mislite .u... Stocnom Sarajevu.....
Srbadija cuti,radi i gradi ...ne kukaju ne moljakaju dzabanu kao neki (znamo koji)ljencine paraziti koje su turci takve napravili. A Srbsko Sarajevo raste i raste....Pre 20g Srbsko Sarajevo je bila ledina ...za sledecih 20g Srbsko Sarajevo bice grad s 200-300.000 stanovnika i ja verujem da ce tako biti ....narafski bez dzamijetina i lojavaca.