Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba vratit papirni petak i stavit Baketa na njemu 🤣🤣
Ako ces vec da stavljas sefa na novcanicu onda neka to bude Sebija!
Potpisala se na cirilici ko Dragan Covic
Jebes ga ko nema 500 u slajpeku. Rece jedan moj kolega prije 28 godina.
raspored novcanica za dvadeset godina kod nas;200 KM---dodik zajedno sa baketom i covketom.100 KM--nasa tri blazena vjerska oca---50 KM---cvijanovicka,sebija i kristo---20 KM----inzko za zasluge zabrinutosti i 10 KM------migranti koji bjeze iz zemlje.
Kad Srbija i Republika Srpska uđu u EU, konačno će Evro biti printan i na Ćirilici.
Nisam vjerovao da postoje svemirski gušteri koji vladaju ovom planetom i izrabljuju stanovnike radi sirovina, ali sada vjerujem! Ova žena izgleda ko Smrt sa svim njenim hirovima. 63 godine a izgleda ko osušeni prokelj!
mladen maric je sve o njoj reko..pametnom i isaret dosta
Naj su mi draže bile one sa potpisom Marija Drahgog.
Ko je ova Baba ?
Euro je rebrendirana Deutche Marka, dok shvabe budu drzale talijane, fracuze i spance pod monetarnom disciplinom, Euro ce da valja. Ali isto tako sutra moze Euro puc ko Lira. Zato, dragi Franci, ne bi vas mijenjo.