Vlasti RS krive svakoga pomalo
0
Propala sezona na Jahorini?
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brao! Sad ce se srbe iz manjeg entiteta morati potruditi da privuku domace (citaj iz federacije) goste. Srbijanci odose putem Austrije, Francuske itd, za iste pare;)
njihov problem , ko im jebbe mater.
treba lobirati protiv genocidne tvorevine na zapadu tj, stalno ponavljat sta su genocidasi radili cetiri godije, i na cemu je nastala i zasto genocidna tvorvina..........sta radi ona i dalje bih-i, dikatira i pljacka, to svakodnevno treba memorisat i promovirat, clankovima u novimama, knjigama, dokumentarima, na bosnohercegovcima je da vrate drzavu so je nekad bila a ne krvavog kolonizaora i okupatora genocidne srbe pustit da i dalje sire svije krvave ruke po zemlji nasih bosanskohercegovackih pradjedova!!!! lobirat aktivno proiv genocidne tvorevine..........
Sezonu je upropastila odluka da se Srbijancima ukinu vizu pa su umjesto na Jahorinu, otisli u Evropu. Za iste pare prodju puno bolje. Ne treba tu biti puno pametan.
\" ističući da je glavni problem to što ovom planinom upravljaju tri opštine\", isto mislimo samo ja mislim na državu kojom upravljaju tri i više feudalaca i na kraju Skender Vakufa a ne Kneževa kako mu je Rašo Dabić dao ime
Kad su visili prije dvije godine na zicari .Kako rece drcni direktor Jovanovic nekom Alicu kad je rekao da je ovisnik od Jahorine 40-tak godina a ne bi ni cebe ni soljice caja.Danas ga se sjecam kako je u najmanju ruku ruzno postupio.Odgovori mu drcni Jovanovic \"ako si volio zaboravi takvi nam gosti ne trebaju.Aferim direktoru ako je jos taj magarac na tom vrlo vaznom mjestu.
uredite ulaz smetljari
nije zvaka za seljaka
nema ovdje komentiraju samo bolesnici ocmi vama je neko isprao mozak...
neće baliye da nam više dolaze i troše pare na srpskoj jahorini
Hajde malo da se i mi malo utjesimo necim poslije propasti federacije. Ovo mi dodje ko mehlem. Jest da je kod nas propo citav entitet, ali namah mi lakse kad znam da je i genocidasima crkla krava. Taki smo mi bosnje ,merhametli BIH4EVER!
trnovo i sarajevski stari grad upravljaju jahorinom?
sto se federalci tjese a bankrotirali 200%. kako ste smjesni, jadni i bijedni
Hm, nisam na Jahorini bio 4-5 godina do ove, ove sam bio 5-6 puta od cega sam jedan vikend nocio gore, ako je ovo propala sezona pa kakve su onda prije bile. svega mi navecer u 22h raje seta kao u gradu, samo se ide iz kolibe u kolibu, nije bilo lifta da nisi morao cekati na sljedecu zicu kad se spustis, sve ba puno, i fol propala sezona ??? :/ pa sta bi rekli za Bjelasnicu onda.
Jahorina pripada Srbima? Sve do sada ja mislio Vlasic Srbima, Jahorina Muslimanima. Izgleda da sam postao pravi Amerikanac, pojma nemam sta je atlas i geografija :).