Promo
32

Pronađen prvi Perfetta dijamant nagradne igre Mesne industrije Ovako

Nagradna igra traje u periodu od 1. marta do 30. aprila 2019. godine i sa sobom nosi mnoštvo vrijednih nagrada. Glavna nagrada su dva dijamanta na šta upućuje i sam naziv nagradne igre "Perfettu maži, dijamant traži".

Pored mnogobrojnih nagrada koje su od strane Mesne industrije Ovako u proteklom periodu uručene sretnim dobitnicima, pronađen je i prvi dijamant. Sretni dobitnik prvog Perfetta dijamanta je gospodin Ljubiša Šamara.

"Putem medija sam saznao za ovu nagradnu igru. Na putu prema poslu sam ušao u market kako bi kupio nešto za doručak, između ostalog tu je bila i Perfetta pašteta. Nisam vjerovao da ću upravo ja biti dobitnik glavne nagrade iako sam lojalni kupac Perfetta paštete. Na prvu sam se stvarno iznenadio i mislio da je šifra čitave nagradne igre dijamant, te da se iza toga krije jedna od nagrada. Međutim kada sam stupio u kontakt sa predstavnicima kompanije Ovako oni su mi objasnili da sam ja sretni dobitnik prvog Perfetta dijamanta. Obzirom da je u pitanju jedna zaista neobična i vrijedna nagrada moja prva reakcija je bila - Da li sam stvarno dobio pravi dijamant?", rekao je gospodin Šamara, dobitnik dijamanta.

Marketing direktorica Mesne industrije Ovako Emina Džafić Krpan je kazala da su na ideju nagradne igre Perfettu maži, dijamant traži došli sasvim slučajno tokom pripreme za kampanju sa našim poznatim fudbalerom Edinom Džekom. "S obzirom da je Edin Džeko zaštitino lice Perfetta paštete, ali i u narodu poznat kao dijamant željeli smo da napravimo neku poveznicu, iznenadimo naše vjerene kupce, te da upravo neko od njih pronađe svoj dijamant. Što se tiče samog odziva veoma smo zadovoljni dosadašnjom realizacijom. Do samog kraja nagradne igre je ostalo dvadeset dana pa koristim ovu priliku da pozovem sve vjerne kupce našeg brenda Perfetta pašteta da se priključe ovoj nagradnoj igri. Mažite Perfetta paštetu, te pored uksnog obroka možda baš vi postanete sretni vlasnik drugog Perfetta dijamanta, ali i ostalih vrijednih nagrada", rekla je Emina Džafić, marketing direktorica Mesne industrije Ovako.

Za više informacija o nagradnoj igri "Perfettu maži, dijamant traži" posjetite web stranicu www.ovako.ba.