Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je, dovoljno je što genocidaši kradu šumu, treba još i da zarade na tome?
da unistimo i ono malo sto je preostalo,,,
a jel i mi srbi moramo koristiti te certificirane balvane za nase bune i proteste?
Tako, samo tako. Odobrenje za sječu davat će jedna ustanova, za samu sječu moraće biti angažovana licencirana firma, a ne vaše drvosječe. Certifikat će izdavati treća firma. Prodaju ćete vršiti samo preko četvrte licencirane firme. Dopremu i prevoz neće raditi vaši šticari, već certificirani prevoznici. Centri upravljanja, vlasnici ili većinski vlasnici svih ovih parazitskih firmi i organizacija biće u EU, prvenstveno u Sloveniji. Dok podmirite sve te troškove, iznosi su naravno "europski", vama će ostati pola marke po kubiku. Jedino tako će naš balvan biti konkurentan.
samo se deklarisana sirovina moze izvoziti :-)
kad su pokrali sumu i unistili je pa za miraz imamo poplave i pozare radi neplanske i sjece i nebrige (za bolesnim i suhim rastinjem) - onda se pojavise neokapitalisticki kleptokrati koji se stavljaju u dusebriznike da kazu kako oni eto ne zele vise da uvezu/izvezu drvo bez deklaracije.... a samo onaj gore zna koliko kubika je izaslo za ovih skoro 15-20 godina....