Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas u posljednje vrijeme sve malo baloni i vatromet, reko bi neko da živimo u zabavnom parku... a ono jad i bijeda... E da su izbori svaka 3,5 mjeseca ;)
Nema dvojbe da je Muratovic iz Zivinica jedan od najboljih u BiH. Ne dvojim ni da je SDP pet buda bolje vladao od SDA, bar sto s etice projekata. Nazalost ima ALI : sposobnost lidera SDPa da pravi kompromise i da shvati da je politika projekcija moguceg a ne njegovih sopstvenih zelja.
Koja koincidencija, ***te, sve popustase pred izbore. A 4 godine izmedju izbora, nista. Radi toga ne treba glasati za njih. A isti su ko i oni drugi, i oni su tako. Najgore mi je sto mi vrijedjaju inteligenciju.
sta radi sdp coece
e taman da se vratimo u vrijeme kad je bila Zapadna....pa svi ispočetka sistem - BRD vs. DDR...ovo prošlost davna. Da smo se bar razišli ko Česi i Slovaci..uz sve nedostake, manje mrtvih glava....
SDP-klix.ba od sada vise uopšte neću više čitati ovaj partijski bilten. Gadite mi se!
U čemu je problem? Ne voliš dobre vijesti?
Protiv ovakvih stvari mogu da pricaju samo stetocine,neljudi koji nisu zasluzii zrak da disu,koji 20 goduina unistavaju ovu zemlju,a u ove 3 godine su gledali da zakoce SDP gdje su god to mogli,i umjesto da je svakom iskrenom patrioti drago da idemo naprijed,ma ko nas vodio ,kriminalci seljacki nalaze mane Niskicu i SDPu. Takvi nisu nista moralniji ni bolji od Cetnika i Ustasa koji su oruzjem unistavali bosnu,ovi iz SDa i SBBa je unistavaju unosenjem smutnje medju gradjane,iznosenjem neistina i lazi. Naprijed SDP ne dajte se,Pravda ce pobijediti!
Svilena bubo usljiva koliko dobivas od SDA da blatis svaki pomak naprijed ! Pa zar se ne vidi koliki toliki pomak za ove tri godine bez obzira na strasnu ekonomsku krizu u citavoj Evropi. 13 000 je vise zaposlenih nego prosle godine, nije spektakularno ali je ipak pomak naprijed ! Boze samo da SDA ne dodje nazad i sjebe sve sto iole valja ! Licno mislim da jedino retardi mogu glasati za SDA a za onog Radon-Avaz da ne govorim on je jos opasniji za sve nas !
kakav pomak ***te a presjednistvo bilo u plamenu?
Znaci da ce Tuzlaci piti cistiju vodu
naprijed sdp ! zbog vas je danasnji dan svanuo ! poslije vas ce tek biti tama !
Eto nek' je Alija upalio svjetlo
rekao bi ti sta mislim i o njemu ali nije lijepo jer covjek nije ziv . naprijed sdp !
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
opet prve rijeci: Nermin Niksic. samo rezite crvene vrpce,a to sto ste nas zaduzili do grla,nije problem. glasacu samo da zbacim komunjarski otpad
Eto bas je Niksic krv za tvoj crveni saldo u banci.
Šta ti znaš o komunizmu i komunjarama, retardu mahalski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Radi Nerko. Ko zna zna.