Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako trebaju u grasu, stim da je u našem slučaju štrajk. Ali ....
...nije ti loša ideja...stjuardese u tramvaju :)
Nisu dobili otkaz zbog bolovanja, nego zbog zlouptrebe istog. Ta kvalifikacija postoji i u našem zakonu kao teža povreda radne obaveze zbog koje je moguće dobiti otkaz. Ako se dokaže zlouptreba, neće odgovarati onaj koji je dao bolovanje nego onaj koji ga je zloupotrijebio, što je bitna razlika.
...kao što će za utaju poreza odgovarat' onaj koji je utajio 500 mara, a ne onaj koji je utajio 50 miliJona...
Ne znam, brate, za tu utaju poreza, ali vjerovatno si u pravu. Za ovo sigurno znam, primjer: Dođeš kod hećima i kažeš da te leđa rasturaju i da bi volio da otvoriš bolovanje, pregledaš se i tako to, jer odavno imaš "sutijem" problema. Hećim ti dadne tablete, uputnice i kaže ti da mu dođeš sa nalazima za sedam dana i otvori ti bolovanje. A ti, recimo, spičiš na remo, vratiš se, kažeš da si bolje i zaključiš bolovanje. E, ko je tu zloupotrijebio instituciju bolovanja? I na osnovu čega možeš optužiti ljekara?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mi moramo otpustiti 13 premijera, 5 predsjednika i jos puno da ne nabrajamo...
Who cares for Croatian Airlines? Really?
...dočim kerum more yebat čitav split...i nikom ništa...
Sjebat će i njega neko, kad tad !!!