Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Među njima je 100% Sarajevski MILKOS (y) ...sjetite se nedavne afere sa aflatoksinnom...jedina mljekara u regiji koja je imala 100% ispravno miljeko bez aflatoksina je MILKOS ...ovo je 100000000% TACNA INFORMACIJA samo je svi kriju k'o zmija noge !!!!!! p.s. odmah unaprijed da kazem NE radim u MILKOS-u niti imam bilo kakve veze sa istim.
Ma brate kod nas poljoprivreda je 100% organska bez GMO samo da se političari potrude da izbore se za plasman u EU naših proizvoda a imamo niske cijene za njihovo tržište dok bi naši poljoprivrednici profitirali.
milkos kefir nema boljeg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala bogu jedina dobra stvar sto sam cuo u zadnje vrijeme u Bosni
izvoz mlijeka u rinfuzi, a onda kada ga dorade, odvoje maslac sir i vrhnje, lijepo zapakriraju, isto se mlijeko vraća na naše police dvostruko skuplje...........pa ti vidi matematike
To mene pitate?
Super! Bosanskog mlijeka fali :)
naša snaga može biti samo u poljoprivredi i specijaliziranoj manufakturi. priče "otvarajte fabrike" ne piju vode, realno i najjače zapadne kompanije sele proizvodnju u kinu, tajvan itd. a mi očekujemo da neko da u BiH otvori pogon za 10.000 ljudi sa sve porezima pdv-om, doproinosima, vječitom bolovanju itd....
Milkos mljekara zaslužuje ne samo evropsko nego i mnogo šire tržište.
Super vijest, barem nesta pozitivno za procitati. Samo nek se izvozi, pa sta got da je.
Kako je lijepo kada se dan rasplamsa sa lijepom vijesti. BRAVO!
Zašto ova vijest nije u TOP vijestima?????? nego negjde u cosku...
izvoz i samo izvoz