Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ih gadjat truhlim krastavcima i paradajzom hahaha
Sarovic jeste los,ali jos je losiji SSP sporazum,od dva zla je bolje ono manje
On mi je drag. Bar zna objasnit šta je problem i to pravovremeno najavi.
Ovo je realnost a ne bajke sto Fahro a Bake narocito prica, a Novalica kad slusam ko da je Svicarska sve sjajno i na kraju optimisticni Covic.
kad se glasači promjene tad će se i izglasani promjeniti...
Ma ne mozete vinusrati koliko narod moze pojesti.....i to zlatnim kashikama
Samo ih šišajte, ovce za to i služe. Derite ih, pardon Hin, nek pocrkaju kad ne znaju izabrati sebi vlast kako treba.
Koliko nazovi mudrih glava u BiH, koliko nas te mudre glave samo koštaju, oderaše nam ova naša napaćena pleća obogatiše se, mrvi padaju samo da se dograbe državne fotelje a država tone li tone i tone i tone srram vas bilo, lezilebaroši.
Ma nedati im ovaj Ruski kredit sad kad dodje,ni marke,pa nek se yebu
Znao sam, nisam ja bio tu i odma nije uradjeno, ne mogu ja stići na svaku stranu. Do sada je jedino prošlo što može svak da muze pa koliko bude.
Ocel barem sada ovi poljopruvrednici sta uraditi... jbte pa ocel im iko stati u kraj? Daj poblastice i hrvatima nek slobodno uvoze... pa trebamo mi biti svjesni da kupujemo domace... tako ce i nase proizvdjace natjerati da proizvode kvalitetnije a mozda i jeftinije proizvode
I tako će 2023 kad se ugase TE Kakanj i TE Tuzla, EP BiH zatvoriti svoja vrata...dva najveća proizvođača električne energije od izgradnje Bloka 7 nema ništa
nikad kod nas drzave...
@serbicodrina DODIK CE PRAVO PUNO POPRAVIT, FEDERACIJA POSTAJE EVROPA ZA RS. Pa jel ti idiote ista citas? Sarovic nikad nista nije potpisivo s njima, niti je to u njegovoj nadleznosti. Ne moze Sarovic potpisat Sporazum o stabilizaciji i pridruzivanju. Ovaj covjek radi sve sto je moguce u njegovoj nadleznosti da zastiti ovo malo jada od nase privrede, i opet ne valja. A ja sam Bosnjak i bmk ko je na celu bilo kojeg ministarstva, samo dok obavlja svoj posao kako treba i sa opipljivim rezultatima.
MI SAMO MOZEMO SAMI SEBI PRODAT CAVKU POD GOLUBA I VISE NIKOM, TO JEDNOM MORAMO SVATITI, STO PRIJE SVATIMO TO BOLJE PO NAS.
HR uporno hoce da bude i u CEFTA-i i u EU. Ne moze oboje gospodo.