Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sajam lokera
Ko cuga neka cuga,ko ne cuga ima šerbe ima rahat lokum.A đe problem???
Čuj, najveći događaj na Balkanu. A nisu oomenulu kazanijadu u Vitez koja okupi 10000 ljudi. Gdje svi jedu i piju i sve je besplatno.
Trebali ste zvati Bilala iz Zadruge da proba 😂
Majku mu kako ja vazda pročitam članak da je nešto završeno a nikad da je počelo....
rakia konekting pipl...Cheers🥃
Jel Bake u medijima kenjo? ŠLJIVOVICA od milja Šljiva od pamtivijeka se u BiH proizvodila, prodavala i na neki nacin zastitni znak bila
Moj glas ide za vinariju Čitluk
Zanimljivo kako Sarajevo lahko dobije organizaciju alkohola, blud- parade, muzicki koncerti i ostalih grijeh-patija. A nekakav festival knjige, kulinarstva, vrhunskih sportskih događaja i slično nismo sposobni upriličiti. Stid me nas samih, a strah me Boga za sve nas.
Nema ti ko doći ma te nabrojane manifestacije.
Kako se roditelji dive ovom Rialu.....
Dobro pitanja- jel bio ko iz SDA. Nije to mjesto za njih. Tu se druze osmorka i oni kojima su podanici ovih dana. Nipovci predvodnici u razvratu.
Buzdovani i kamenjarke
ma sve je to za obloga😜 loozeraski proizvodi
U cemu se mi takmicimo jbt, next level nema sta.
Pola od ovih ovde na slikama su iz sumske i iz vlahške Republike, moj Bosnjo zaboravio za samo 25 godina
jel bio lord chivas?