Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebesusernamre- nadamo se da si sarkastican sa tim pitanjem.....
Nije ni čudo što se raspada kad je 82,7 % stanovništa Afričko-američkog porijekla ( crnci)
Cuj kriza u onih koji su je i izmislili. Berze u svijetu se pocele oporavljati pa se to mora opstruirati da bi oni nastavili davati kredite ( iako je ironicno SAD, JAPAN i NJEMACKA finansiraju 90% MMF)
Nije mi jasno, kako mi, ni u jednom gradu nemamo ovih problema?
Zato što u BiH gradovi imaju stanovnika ko omanja četvrt u Detroitu.
Glupani. Misle ako ne dopuste da grad bankrotira, da on nije bankrotirao. Sad ce samo uc u jos vecu dubiozu i stanje postat jos gore.
Oj, Detroitu, ubila te tama sto dozvoli zena da vam vlada u tebi je pas do pasa, beton do betona :D
Još jedan pokazatelj koliko zlo je Kapitalizam. Lažni sjaj i blještavilo u čijoj pozadini je propast, kako po samog čovjeka, tako i po društvo u cjelini.
@ escobar : 100 % tačno !!
Idolu, nigdje u svom prethodnom komentaru nisam ni pomenuo Socijalizam, niti sam rekao da je Socijalizam uopšte bolje rješenje od Kapitalizma. Konkretno sam pomenuo Kapitalizam jer je ta pošast danas "in" u svijetu, a zbog nje su stradale mnoge države.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)