Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To bi bilo odlično.......
gdje ne bi, Sarajevo bilo ko crna rupa ne mozes izaci, nemas karte ispod 400KM + takse nigdje te nema.
Tuga je što nam je država nula, pa se moramo ovako radovati stvarima koje su normalnom svijetu tako prirodne. Kad sam vidim kako mladi ljudi u Evropi žive, ranio bi se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajte nam letova, da mozemo bjezati iz ovog sranja (pogotovo poslije izbora, ko god pobjedi)
Obavezno uvest,ja platio kartu 26km iz Svedske, skuplji mi bus bio do Sa :D
predlazem Lonon (Luton), Paris (Orly) ,BIH nema direktnu vezu sa ove dvije svjetske metropole,nadam se da ce Wizz Air to iskoristiti
sorry, London aerodrom Luton (LTN)
Ako se realizuje u sta treba s' pravom sumnjati bit ce to dobra stvar, u Tuzli rade dobro, pristupacni su prije svega nije bilo nekih ozbiljnih problema do sada
dr.hadschy - bio je rat i u Hrvatskoj, i Srbiju je NATO bombardovao. Imaju i oni svoje politicare koji kradu, otimaju i hebu narod u zdrav mozak, ali kod nas je to 3x izrazenije. U Hrvatskoj uhapsise Sanadera i osudise, a nastavljaju i dalje "borbu" sa ostalim. Kod nas jedan politicar naredi da se drugi uhapsi, ovaj kasnije izadje i kao da se nikad nije ni desilo. Tako da rat nema velike veze sa stanjem kakvo nam je danas. Od rata je proslo dobrih 20 godina, ono sto nije bilo unisteno u ratu kvazipoliticari, a vrsni kriminalci uspjeli su da uniste poslije. Ako neko vjeruje u Boga, onda vjerovatno ide logikom da smo mi jedan veoma gresan narod (na podrucju nase drzave) kad nam ovoliku patnju stavlja na pleca i dovodi nas u iskusenja.
Dovodite Wizzair obavezno, smrdljivi Vucic je doveo triput skuplje Arape koji su oterali svu konkurenciju i uveli legalan monopol, doduse i dalje Wizz leti iz Bg-a ali na drasticno manje destinacija i po dosta nepristupacnijim cenama... inace linija Beograd - Rim bez dodatnog prtljaga je bila oko 25e (inace ranac prosecnih velicina se racunao u rucni prtljag i uneli bi ste ga sa vama u kabinu, dok je veca torba isla u prtljag i duplirala cenu)...
Kiki, vrede truda treba im ponuditi sve uslove i pogodnosti... nadam se da ce vasi politicari pogledati interese gradjana pre svog pokusaja ugradnje za razliku od nase bagre... takodje izbori su a svaki poen je dobrodosao... inace sa pracenjem cena i blagovremenog rezervisanja cene mogu da budu i 2,3 puta jeftinije od autobusa... inace u cenu je uvek bio uracunat i bus iz grada do aerodroma... realno jedina mana im je malo prtljaga i to sto su ubacivali dodatna sedista pa nekad dobijes da buljis u zid umesto prozora i naravno premalo mesta za noge... a inace sva ostala usluga im je vrhunska i veoma dostupacna... Sa srecom... :).
Kiki... jbg nema poslovne, prve i visih klasa a ni sampanjca i ostalog krkanluka, samo neke grickalice... a nasa politicka elita nije valjda spala na to da se voza sabijena sa ostalom rajom... inace naravno ima jos dobrih low cost kompanija, nego ja sam imao kontakt samo sa ovom, a oni vam se i jedini nude... :).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
rukovodstvu aerodroma tuzla prvo u oci treba nagurati para pa onda u dzepove ! njihove pohlepne guzice ce otjerati wizz iz tk !
Hajdeee više za Italiju - Milano !!!
Da ides Deenu-u na pucki straznjak?
Moze!
Al 150 hiljada.............................hahahahahha koji pravopis
Može ako tutnete u džep nekom od Sarajevskih kabadahija koji milion, inače ništa od letova tako je u glavnom gradu!
Milion? Velicanin ne dize slusalice ako nisu 2 miliona u pitanju! =)))