Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo liniju Tuzla-Bec :)
Sve je to dobro, ali ja ne znam koja kolicina duhana je dozvoljena za prenijeti u Svedsku. Molim pomoc prijatelja :D (po osobi, naravno)
Najjeftniji je dosad ryanair i norwegian air. Ryanair leti iz Zadra za Stockholm i sleti u Skavstu ali je 80 eura karta. Norwegian leti iz Sarajeva samo ljeti za Stockholm Arlanda cijena takodjer sitnica jeftinije od busa u svakom slucaju.
Za 97 € sam putovala iz Zagreba za London Luton 2011. godine. Uz web check in ni € vise nisam platila
SAD ĆE I METALIKE MOĆI DA PUTUJU PO STRANU DROGU! >:l
prljave metalike šta učini še od našeg svetog turbo folka o ceco smiluj namse
@manki Fakt pojma nemam u martu sam letio za BG - RIM (fco i 24h prije nije bilo sanse da uradim web check in, isto mi se desilo kad sam leti sa Alitaliom.Onaj dio kad je trebalo ukacati Conf Number i Pass Last name, samo sam dobija poruku kako nije moguce uraditi web check in, izvinjavam se na dezinformaciji, to je bilo onda moje licno iskustvo.
@bigboy79 Pa probaj druge datume :)
@fatality kod nas, a ni u BG nije moguce web check in.Letio sam u vise navrata sa Wizzom iz BG
@Realist Cijena ti zavisi od datuma, kao sto neko napisa iznad 19.99 + 10 za Check in + i ako imas samo rucni prtljag onda te izadje 29.99 eura u jednom pravcu. Naravno cijene nisu iste za sve datume. Znaci nema fixnih cijena.
Kako jeftino sad gledam povratni let za malme sa taxama,stvarima i ostalim 311 eura
MOZE LI MI NEKO RECI KOLIKO KOŠTAJU AERODROMSKE TAKSE, DAKLE UKUPNA CIJENA PUTA DO ODREDIŠTA.
Nema aerodromskih taksi. Suština ovih low cost kompanija i jeste da slijecu na manje nekomercijalne aerodrome.