Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidiš da očito policija s radarima ne uspijeva zadovoljit apetite vlastodržaca pa su im još preostale akcize na sve i svašta (bitno je samo da se radit ne mora), kad i to iscrpe slijedi proglašenje definitivnog i konačnog bankrota ...
Stranka Demokratske Akcize
Vlast i jestu postavljena da ugasi privredu BiH, jerto ste vi to tražili kada ste rušili Republiku BiH.
Poresku politiku ove drzave kreiraju medjunarodne koorporacije kroz lobiranje u MMF-u. Svako poskupljenje je samo pokazatelj koliko je vlast nesposobna i nezainteresovana za boljitak domacih proizvodjaca. Sto bi stitili domace kada mogu preko noci izganjati kredit, sto bi se naplacivao dug od 1+ milijardi KM drzavnih preduzeca, kada su ljepse i lakse MMF-ove pare.
Samo nek podizu krvi smo sto sutimo zato i prolazi samo trpajte dok ne dohvatimo dno
Ova vlast grabi lopatom od svih nikog ne stedi ni ni narod ni firme ...