Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdravko Mamić likes this!🤔
Daj Latinima samo da leže i ne rade ništa, a da im kapa konstantno.
Politicari su najveci krim...
ovako se obezbjedi i praunuce, mozete misliti koji su ovo manekeni. privatniku das da se prikaci na elektroenergetsku mrezu vrijednost projekta na stotine miliona godisnje. svi se nesto bore za ulazak u Eu i suplja prica. zapravo radi ovoga svi zele u vlast, pojedincu dajes da investira vise nego cijela firma EP BiH Sarajevo i EP HZHB Mostar zajedno. to se desi kad ovakvi dodzu na vlast.sve je novac i interes.
Usvojili su samo činjenicu da su odbili informaciju, dozvola će biti prije lipnja , najkasnije do srpnja a nikako nako kolovoza.
Vlada federacije za godinu dana uradila 3 stvari
Brutalno. Privatnik iz Gruda ulaže 100+ mil. € u energetski sektor. Ima jači ulagački potencijal od javnih energetskih firmi EP BiH Sarajevo i EP HZHB Mostar. Inače, taj samozatajni bogati privatnik iz Gruda je napravio jedan od ljepših poslovnih nebodera u Sarajevu, pa zgradu prodao Arapu.
Ulaže ga prvenstveno sebi. Struja će svakako biti na berzi na prodaji. Radi se o tome da će se elektrotenergetski sistem privatizovati. Termoelektrane će se isključiti i podići će se cijena struje. Neće više biti povlaštene cijene od države, a privatnici će zaraditi ogromne pare.