Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermin Dzindic Ministar , nema veceg bandita od Dejtona pa do danas je više uzeo nezakonito novca pljačkajući ovaj narod i pljačkajući naše firme od Elektroprivrede , Rudnika pa do Namjenske Industrije Za mandata je kupio više stanova po Sarajevu , Beću i Bjelašnici što obični smrtnici nece za 100 života moći sebi priuštiti !
Pa majku Vam Vasu,bandoooo,to su privatne firme,Novaliceve,DIZALI STE IH U NEBESA DO NEKI DAN
Ko radi u namjenskoj, neka se polaHko pocne spremati za neki drugi posao.Kokosari su se sastali, propast je NEMINOVNA/ZAGARANTOVANA.
100% Krusik. Pokrivaj parama poreznika.Ovi bi cekic pokvarili.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Ko radi u namjenskoj, neka se polaHko pocne spremati za neki drugi posao.Kokosari su se sastali, propast je NEMINOVNA/ZAGARANTOVANA.
Zasto prvo ne smijene nesposobne a podobne direktore na tim pozicijama?????
Joj ekipe
Moze li ovoj bandi Novalicevoj iko ista
Kako možete samo uspjeti uništiti takve firme, pa samo da naplaćuju održavanje ovog što su napravili do 1990-te, imali bi posla preko glave. Skinite nesposoban menadžment
NE LUPAJ,NOVALICEVA CERKA I PAJDASI MU VODE TE FIRME
u se, na se, binase.