Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve ekspert do eksperta u javnim preduzecima koje postavlja trenutna vlada ks, jos malo pa ce im poci plijeniti imovinu zbog dugova, al bitno je neka oni sebi dizu place i povecavaju cijene rezija a firme neka propadaju zbog nebrige vlasti
http://***/artikal/8193962/gradjevinsko-zemljiste-stup-sarajevo/ bujrum!
Pa nisu ovi dugovi proizasli samo od ove "ekspertske" vlade seze ovo malo dalje u proslost.
sve su to krivi nesposobni kadrovi ekspertne vlade, voda poskupila a preduzece gomila dugove, sve to treba raspustiti i dovesti sposobne ljude
Nedam na Gras usta vas *** gras srcee
Dobro za GRASovce se zna, valja sindiklacima ici na more po mjesec dana !!!
Ma nije niko kriv u ovom slucaju, jednostavno nema prihoda da bi se platilo.. ZOI, u dugovima do grla, zjapi prazna vecinom, iako nekad koncert neki bude dobro je, GRAS, sta on ima od karte 1.60 po svakom 5 stanovniku Sarajeva, valja gorivo, valja vozace platit, i ostalo, studentski domovi da vam ne pricam.. NEMA PRIHODA! LJUDI DRZAVA PROPADA BUDITE SVJESNI! Hrvatska je onakva kakva je jer ima prihode sa Jadrana, mi nemamo to..
Kako druže niko nije kriv? Mir-mir nije niko kriv, jel' to? Kome treba npr. ZOI ovakav kakav je? Pa vec 20 godina nikome ne treba, osim uhljebljenim da pokradu šta se pokrast može iz ZOIa; sve što iole vrijedi je razgrabljeno i ostavljeno meni i tebi i svima nama da plačamo dugove. Pa nisu ti dugovi od prošlog mjeseca. Kad se vidjelo da ne može, prije 10-15 godina, moglo se fino prodat kad je bilo još vrijednosti u firmi. Al nejse. Nije niko kriv osim direktora i upravnih odbora pod kontrolom političkih stranaka koji popališe lagano sve živo. A bogami i među radnicima ima krivih jer su prešutno gledali šta se dešava i kojima se živo jeb.lo za firmu, svi bi nešto u penziju, neće niko da radi.
Da meni toliko doguju za nesto sto nemozes drzati u ruci, ja bi im pola otpisao... Nema veceg seljakluka nego prodaja energije, evo i ja prodajem flase pune zraka sa obale hocel ko da kupi? Ma Bosna i Hercegovina je vic od drzave. Njoj ni Malawi nije ravan.
Koliko godina jos treba da prodje da se krene u privatizaciju/gasenje javnih preduzeca i otvaranja trzista privatnicima koji znaju i hoce da rade. Pa vec 20 godina javna preduzeca sluze za uhljebljenje podobnih koji opet dalje uhljebljuju svoje podobne od kojih nijedno pojma nema kako posao da rade i ciji se gubitci prelamaju preko mojih ledja kroz naplatu raznoraznih dadzbina i poreza. Sa komunizmon, socijalizmom, drustvenom/drzavnom svojinom smo raskrstili i ove relikte komunizma treba pod hitno gastiti jer samo nove dubioze prave.
Ma ovo je smjesno... Pa sve je ovo unaprijed dogovorena politika... Jedni druge pokrivaju, a od naroda otimaju...
Vlada KS predvođena SDA, i koalicionim partnerima SDU, BPS, NSRZB, DF i ministrima nezavisnih zastupnika Eseda Radeljaša i Enesa Zeljkovića je po cijenu ostanka na vlasti nastavila praksu i svjesno ušla u novi deficit za 2013. godinu u iznosu od 15,5 miliona KM, da bi izvršila povećanje plaća.
A ja kad preskocim jedan mjesec odma opomena o iskljucenju u roku od 15 dana....mamu im....
E tebi kad isključe ti si nebitan. Ali zamisli da isključe vodu (ne samo centrali vodovoda), studentskim domovima sa par milja studenata ili GRASu pa da se grad blokira. Onda bi građani tačno imali materijala za kake ozbiljne demonstracije. Ali posto vlasti to ne odgovara, onda oni njima daju na veresiju dok ne skupe para, a nas ko jebe jer smo bezopasni. Balansiranje klasično. Dok sve stoji kako stoji, oni muzu na sve strane.
Ma sve isključit. I meni isključe ako ne platim.