Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo je vidjeti da jedna mocna i jaka kompanija kao elektroprivreda ulaze u nove projekte i pomaze drugima. Ovakve investicije smo trebali imati i ranije,svaka cast!!
Odlicno... Novac trebamo ulagati u modernizaciju rudnika za bolji i sugurniji rad...
Nazalost, pola ovog novca ce nestat bez traga
mora elektroprivreda oprati pare negdje
Elektroprivreda prerasta u zaista snaznu kompaniju! Kada je pravo rukovodstvo, ne moze biti problem
rudna bogatstva BiH i to osobito rudnici uglja koji su od ogromnog znacaja po energetski sektor u BiH su sigurno mjesta gdje treba ulagati, tj mjesta gdje nema lose investicije pogotovo kada je u pitanju obnavljanje radne opreme.
Ustvari s poslovne strane ulaganje u stalnog gubitaša kao što su rudnici je loš potez, posebno još kada nemaju konkretan plan za poboljšanje poslovanja. Tako da ne mogu da vjerujem da ovo raja hvali kao dobar poslovni potez. Ovo je čista politika i ponovo socijala. Uzmi od onoga koji ima i daj onome koji nema, ali dugoročno problem je opet neriješen.
Nekad je jarane bolje sutit, pogotovo kad ne znas nista.
Super vijest... U rudnike treba ulagati, jer cemo tako brze i lakse zaraditi novac koji cemo moci utrositi u poboljsanje standarda drzave...
lijepo procitati da u nesto i ulazemo a ne da uzimamo donacije i strani kapital.. svaka cast na ovome !
U ovakve projekte se uvijek isplati ulagati,ovo ce se sigurno kad tad isplatiti. Ovo je samo dokaz da su pravi ljudi na pravom mjestu.
Kada se radi posteno i kada su tu sposobni ljudi,odmah se vidi napredak.Ovakvo nesto nam se trebalo desavati i prethodnih godina ali ocigledno to nije nekome bilo u cilju.Samo ovako nastaviti,puno srece zelim.
A sta ces,neki pljackali Rudnike,Ep,neki ulazu u njih.DAvno je Grabovica izjednacio primanja Rudara sa radnicima Ep,poboljsao im uslove rada,obezbijedio masine itd
fino je ovo vidjeti da se vlastoitim sredstvima ulaze u drzavne firme, ovo je ipak napredak u elktroprivredi za razliku od rtanijih godina kada su se ostvarivali samo gubici
Investicija koja ce se desetostruko isplatiti.