Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@andricgrad - Cemu sarkazam? Sarajevo za razliku drugih kontinentalnih gradova vrvi od turizma!! Svojim se ocima uvjerio u julu i oktobru prosle godine! Bio sam i u BL, presao pjeske od pozorista, kroz gospodsku, kraj Boske, ispod Kastela do Mejdana i nisam sreo niti jednog stranog turistu!! Puna BL papaka sa Manjace!
banjaluka ne zivi od sadake a banjalucani su u julu u herceg novom :))))
A imamo toliko potencijala. Samo sto niko ne ulaze u to. nego samo gleda kako da pokrade.
kako sad to????...zar sarajevo nije najpopularniji turisticki grad na svijetu???? ako jedan pariz od turizma zaradi deset milijardi eura onda sarajevo zaradi bar dvadeset milijardi a priznat cete nije to malo :))))
kolko? 100 milijardi :)
juce mi bas prica jaran da u sarajevo uplovljava kruzer sa ruskim i arapskim milijarderima.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)