Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tipična borba EU za ekonomiju ili bolje rečeno,zavadi pa vladaj. Cilje Evrope je prodaja njenih resursa.Ukraina je očigledno dugovala Rusiji za gas,ali su ih Rusi uvijek trpili.Sada će za gas dugovati EU.Ali to neće biti problem postoje krediti.
Ovo je kupovina ruskog plina iz druge ruke. Ja hajvana!
ameri i evropa dva oka u glavi zavadjaju
Bila jednom jedna nezavisna Ukraina, a onda došao g-din Bajden sa demokratijom u koferu, poslje toga Ukraina kupuje od Evrope 60%(ruskog) plina po cijeni od 350$ a nekada je kupovala 100% (ruskog) plina po 240$, e sad svim amerofilima na čelu sa ovim sg, želim da im u kuću dodje drug tipa Bajdena i da im napravi isto!
@son Bio u Ukraini pa znaš? O kakvoj izolaciji je riječ? Svakako im je bolje bilo nego sad!
Bio, pa te pitam, u kakvoj su izolaciji bili?