Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusim. Ne opravdavam nacin koristenja duhana kod nas. Ne moze biti u kaficima, autosa djecom vozi i caldumi. Pusi, izadji vani kraj price. Analogno tome smanjit ces broj cigara, jer se cesto caldumi po kaficima iz dosade.
Samo da pitam kako je ulovila ovaj Zarin kaput :P
Kakva kontrola? Pa i onako se tesko krade i utajiva.
Davno ke vakat bio ,idjes u kahvanu od 10 pušača,8 pusi onu travu sa stale sto se kravama daje.Ne moze se disati .
5 od 12 nije dovoljno za većinu
de mi još i na taj čejf prisjedni
pusac sam i ne mogu bez njih, al volio bih da ih zabrane i da me samaraju kad god me uhvate da pusim
DESNA U KAPUTIĆI, CIGARU I U AUTIĆU
Prvo izborni zakon, pa onda tek antipushaci
Nemaju dan radnog staza i seru o duhanu.Jarane jos mi to ostalo da mogu sebi priustit.Poslje vladajuce garniture ovi iz nevladinog sektora su mi najgori samo pametuju i pare uzimaju.
bravo!… najveći ublehaši i besposličari!
Je li istina da se zatvara FDS?
Pušači koji čine manjinu (44%) terorišu nepušačku večinu (56%)!
Otvori neko od vas lijevih kafic za nepusace. Ako vas ima toliko mnogo, imat ce musterija svakodnevno. Ako vas nema toliko da napunite jedan kafic, onda bi vi nesto ko hrvati da kao manjina vladate vecinom.
A Fabrika Duhana Sarajevo ide u stečaj 1.3 ili 1.4. 2022. godine. O ovome niko ne priča jer nije ekskluziva, jer niko nije oštećen od članova porodice vladajuće elite u BiH. Činjenica je da preko 100 ljudi ide na Biro za zapošljavanje.
Auuu šatro zabrinutosti ...gdje si bio zabrinuti kad je u FDS-u prosječna plata bila 2500 KM a u državi 5 stoja ...svi zaposleni tamo se fino oparili , stanove sebi i djeci kupili ...da Bog da ja imao šta i oni pa me poslali na biro :-)
ebem vam sve, nemoj izlaziti u kafice gdje se pusi, jer i ja necu sjediti gdje nije dozvoljeno pusenje
Kuka kako nema kako jedva prezivljava a Tuce dnevno 2 kutije cigara