Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeljezo mogu nac' kod nazifa, a tozla u zlatarama...
stranci samo eksploatisite, za drugo i nismo (nikad bili).
i ko nadje njegovo... mi smo samo jedna mala kolonija. hvala onima koji su nas doveli do toga i sad potpisuju ugovore. da smo dali austrijancima '96 koncesiju (20-40 g) na sve nase planine danas smo mogli od toga ubirati plodove ovako...polako bice bolje.
mog'o bi prvo nac' onaj jadni avion
I sta to pomaze nasim ljudima sto ce oni odnijeti zlato? Izuzev sto ce zaposliti 10-ak ljudi...
KAKVI MALEZIJCI OVO JE NEKI MALI ŽMIRAVI IZ KINESKE PRODAVNICE ANGAŽOVALI GA ZLAJA I DAMIR PA OTVORILI FANTOMSKU FIRMU DA OPERU ŠTO SU NAKRALI U ZADNJEM MANDATU FAHRO JE KRIMINALAC ALI ZA OVO JE U PRAVU 100% OVO NIJE VIDJELO LEGITIMNE FIRME....
Pametno daj zlato drugom a oni ce ti zaposliti 5 radnika.
ovo podržavam , al da je transparentno... sad da kažete nekom našem biznismenu, investiraj 10 Mio u opremu , pa 3 godine istražuj, pa ako sta bude, bude... ovaj bi im rekao: niste normalni. Zato se trazi strani investitori, koji su nisu teški na parama i koji ne znaju naš mentalitet i nisu svijesni da lako mogu biti zavaljeni. A poznavajući našu politiku, nijedan ugovor skoro ne može bez tala. Nažalost.
isto vrijedi za naftu
Za naftu je u pitanju tiha okupacija, jer koncesije koje se potpisuju za naftu su mnogo široke i imaju karakter vlasništva nad cijelom zemljom.
Bolje im je da nađu svoj avion.
bolje im je da idu traziti avion a ne zlato. pa zar smo mi stvarno toliko nesposobni da ni kopat ne mozemo nego cemo to dati nekome drugom pa da nas opeljesi.
opaaaaaa...znaci bit ce zlatnih kasika :)))))))))))))
Vas su Mladic i Karadzic za*** za zlatne kasike 1992. skupa sa ostalom bandom.
mi smo 92 zamolili generala i crnog tica da nas povedu u borbu za opstanak jer nam je prijetilo istrebljenje sa ovih prostora.......svoju zahvalnost srbi nikad nece moci iskazati prema generalu i njegovoj zrtvi za svoj narod...karadza je malo zakazo al nek ide na njegov obraz ....u svakom slucaju borili smo se hrabro i prezivjeli.....a republika srpska je nasa nagrada
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e dokle smo dosli da nam drugi nase rude uzimaju propalo drustvo
halo novinareeeeee!!! a znaš li da je pocelo ispitivanje i u Bakovicima opština Fojnica za eksploatacijom zlataaaaaaaaa!!!
ako su našli piramide, naći će i zlato, ma neka samo traže, šta god nađu, dobro, a ako i ne nađu, pa netko će dobijati plaću, tražeći...
STOKA JE IZBRISALA POSTOVE ZA ONU BUKVU GORE O STRATEGIJI RAZVOJA...PA OPET POSTAM ....ALO BUKVO ČITAJ ŠTA TI PIŠU STRANCI O NAMA ...NE TREBA TI STRATEGIJA ZA RAZVOJ NEGO SPROVOĐENJE JEDNE OD IDEJA ILI SVIH KOJE IMAJU INOVATORI U BIH...PUNA BIH GENIJALACA A NIKO DA STUPI U KONTAKT S NJIMA PA DA INOVACIJU ZLATA VRIJEDNU SPROVEDE U DJELO I ZAPOSLI OMLADINU....STOKO PLAČENIČKA IZBRIŠITE I OVO DA SE ZNA DA BRIŠETE POSTOVE... -http://www.bh-index.com/dianiskova-bih-poznata-po-izuzetno-uspjesnim-inovatorima/ SAV JHEBENI SVIJET NAS HVALI SAMO MI NE ZNAMO DESETINE MILIJARDI MARAKA KOJE NAM NUDE SPOJITI SA INOVACIJOM I ZARADITI I VRATITI ISTE........A OVA BUKVA PRAVI STRATEGIJU 10 PUTA GODIŠNJE....
Bice zlatnih kasika... Doduse sa 20 godina zakasnjenja, ali bolje ikad nego nikad
ŠIPU MI TUKI HAHAHAHAHA