Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa zar ovo nije prilika da se svi pobune protiv toga...takve stvari godinama prolaze \"samo tako\"....
Napokon razuman i korektan stav. U uspavanoj dolini zvanoj Bosna i Hercegovina pod parolom \"trpi i suti\" sve prolazi. Glasnije Igore!!!
pa ne treba nama struja. Sarajevo-x je godinama pisalo da \"piramide\" u Visokom isijavaju energiju. Samo treba to sve spojiti žicama.
@JA hahahahah, ajoj suze mi na oci idu :)))))
Ja bih povećao cijenu struje za jedno 5 do 6 puta. Time bi uništili i ovo malo privrede što imamo a stanovništvo vratili u mraćni srednji vijek, svijeće i uljane fenjere. To bi bilo pravo interesantno. Priroda bi se očistila od zagađenja a turisti bi dolazili da vide kako se živi u srednjem vijeku. Postali bi turistička velesila.